Urmărește emisiunea live


ALEGERI 2016. Prahova: PMP şi USR au depus listele de candidaţi; listele USR- incomplete

Organizaţiile judeţene ale PMP şi USR au depus, joi, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din decembrie, listele USR fiind incomplete.

Preşedintele USR Prahova, Dan Rădulescu, a declarat că niciunul dintre candidaţi nu a mai făcut politică până acum.

'Astăzi am depus la BEJ listele cu candidaţi din partea USR Prahova. Listele nu sunt complete, targetul asumat de USR este undeva spre 13% pe plan naţional, iar pe Prahova sper să ne apropiem şi noi de această valoare. (...) Niciunul dintre ei nu a mai făcut politică, toţi sunt foarte tineri şi avem aceeaşi dorinţă ca şi partidul (...), avem aceleaşi intenţii de a schimba tot ce s-a făcut până acum 26 de ani, să încercăm să schimbăm clasa politică, să schimbăm grila de valori, adică să fie întâi interesul ţării, apoi interesul partidului şi în sfârşit interesul personal. Momentan, totul este invers', a spus Rădulescu.

Conform listelor afişate, USR are nouă candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi trei pentru Senat.

Listele PMP

În ceea ce priveşte listele PMP Prahova, preşedintele Cătălina Bozianu a declarat că acestea îmbină tinereţea cu experienţa profesională şi politică.

'Lista noastră de candidaţi este echitabilă. Încercăm să îmbinăm experienţa profesională şi politică cu tinereţea. Suntem o echipă de viitori parlamentari prahoveni care vom respecta principala opţiune în campanie, aceea de a ne apropia de oamenii care ne-au votat şi care au încredere în noi. Sper ca această listă să corespundă exigenţelor prahovenilor. Suntem oameni puternici, cinstiţi, ambiţioşi, pregătiţi, suntem echipa prahoveană a preşedintelui Traian Băsescu şi vom porni la luptă pentru o Românie unită şi puternică', a afirmat liderul PMP.

Bozianu, consilier judeţean şi fost viceprimar al Ploieştiului, deschide lista pentru Camera Deputaţilor.

Întrebată care este obiectivul partidului, aceasta a răspuns că PMP are ca ţintă câştigarea încrederii cât mai multor români care îşi iubesc ţara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel