Urmărește emisiunea live


Alec Baldwin, primul interviu, în LACRIMI, după uciderea Halynei Hutchins. NU a apăsat pe trăgaci

Captură Video
Captură Video

Actorul american Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu, primul acordat după uciderea accidentală a producătoarei Halyna Hutchins pe platourile de filmare ale pelicului Rust. 

"Halyna era o persoană iubită de toată lumea care a lucrat cu ea, era plăcută de toată lumea şi admirată. Chiar şi acum îmi vine greu să cred, nu îmi pare reală situaţia", a declarat Alec Baldwin pentru Good Morning America. 

Întrebat de moderatorul George Stephanopoulos dacă scria în scenariu că trăgaciul trebuia acţionat, Baldwin a spus că "trăgaciul nu a fost apăsat, eu nu l-am apăsat. Nu, nu, nu, nu, nu. Nu aş îndrepta niciodată o armă spre cineva şi apoi să apăs pe trăgaci, niciodată". 

"Nu am nicio idee (n.r. întrebat cum a ajuns glonţul real în arma de recuzită). Cineva a pus un glonţ real în arma aia, un glonţ care nici măcar nu avea ce să caute pe platourile de filmare", a mai povestit Alec Baldwin. 

"Ai spus că nu eşti o victimă, dar este acesta cel mai rău lucru care ţi s-a întâmplat vreodată?", a insistat moderatorul. 

"Da. Pentru că mă uit în urmă şi mă întreb ce aş fi putut face diferit", a mai spus actorul, citat de news.sky.com

Percheziţii la un furnizor de arme din SUA

Polițiștii care investighează tragedia de pe platoul de filmare al filmului „Rust” percheziționează sediul unui furnizor de arme din SUA, pentru a afla cum au ajuns gloanțe reale în pistolul cu care actorul Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, scrie BBC.

Muniția folosită la filmări ar fi venit din mai multe surse, inclusiv  de la distribuitorul PDQ Arm & Prop. Proprietarul companiei, Seth Kenney, le-a spus anchetatorilor că glonțul ar putea fi provenită de la „muniții reîncărcate”. El susține că muniția pe care a furnizat-o pentru film a constat în gloanțe oarbe și gloanțe false. Anterior s-a vorbit despre faptul că scenariul nu prevedea  ca actorul Alec Baldwin să tragă cu arma în momentul în care Hutchins a fost împușcată. VEZI CONTINUAREA AICI 

A fost depusă plângere împotriva lui Alec Baldwin 

 

Un tehnician prezent în momentul incidentului fatal de pe platoul de filmare a westernului Rust, când actorul Alec Baldwin a împuşcat-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, a depus o plângere la Los Angeles pentru "neglijenţă" împotriva actorului, a companiei de producţiei şi a armurierului filmului, care la rândul său se declară victima unui "sabotaj", relatează Agerpres, citând AFP.

Serge Svetnoy, tehnicianul şef al echipei de filmare, se afla alături de Alec Baldwin pe 21 octombrie când acesta din urmă a folosit o armă despre care i se spusese că era inofensivă, în timpul unei repetiţii. Arma conţinea însă muniţie reală, iar glonţul a pătruns prin pieptul directoarei de imagine Halyna Hutchins şi apoi prin umărul regizorului Joel Souza. VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel