Adelina Pestrițu a câştigat procesul cu nepotul lui Becali: Suferinţa mea s-a transformat în bucurie

Adelina Pestrițu a câștigat procesul cu Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, și a anunțat ce a făcut, deja, cu banii.

"Dumnezeu lucrează prin oameni. Nu este prima dată când cred sau spun asta. De ce? Vreau să vă povestesc. În urma unui proces pe care l-am câştigat, instanţa a decis că trebuie să mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume. Pentru mine nu este important să mai vorbesc despre subiectul acestui proces şi nici despre persoana care a fost obligată în instanţă să-mi plătească această sumă.

Motivul acestei postari este bucuria că banii se transformă într-o donaţie pe care deja am făcut-o (în urmă cu 5 min) Asociaţiei Sonia Maria, care va cumpăra echipamente de protecţie pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primeşte şi patologii respiratorii, deschis pentru urgenţe pediatrice", a scris Adelina Pestrițu pe Facebook.

"Suferinţa mea s-a transformat în bucurie"

"Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogăţesc, ca urmare, banii nu vor zăbovi la mine în cont şi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea acestor echipamentelor de protecţie vitale pentru personalul de la Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului, din Bucureşti.

Iată că suferinţa mea s-a transformat în bucurie şi deşi cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru ca nişte oameni să fie ajutaţi să muncească ca să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital. Multă sănătate şi iubire tuturor!", a mai scris vedeta.

În 2017, Adelina Pestrițu l-a dat în judecată pe nepotul lui Gigi Becali după ce bărbatul a lansat public acuzații grave la adresa ei, acuzând-o, în 2016, într-o postare pe Facebook, că își oferă "serviciile" pe bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel