10 morți și 20 de răniți după ce o camionetă supraîncărcată s-a răsturnat, în SUA

Foto ilustrativ. Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Cel puțin 10 persoane au murit și alte 20 au fost rănite după ce autoutilitara supraîncărcată în care se aflau s-a răsturnat pe o autostradă din Texas. 

Tragedie în Statele Unite ale Americii. Cel puțin 10 oameni și-au pierdut viața și alți 20 au fost răniți după ce, miercuri, pe o autostradă din Texas, camioneta în care se aflau s-a răsturnat, scrie USA Today News.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 16:00, într-o intersecție, la aproximativ 100 de mile sud de Corpus Christi, Texas.

Potrivit șerifului Urbino Martinez, camioneta - supraîncărcată la momentul producerii accidentului - era concepută pentru a transporta 15 pasageri. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar autoutilitara s-a răsturnat. 

Șoferul și nouă pasageri au murit pe loc. Persoanele rănite au fost transportate de urgență la spitalele din zonă.

În momentul producerii accidentului, în camionetă se aflau 29 de migranți fără acte de identitate.

Tot în SUA:

Clădirea Pentagonului a fost închisă, marți, în urma unui 'eveniment legat de focuri de armă'

Pentagonul şi-a redeschis marţi accesul, la mai mult de o oră după ce şi-a închis sediul în urma unui incident de securitate provocat de împuşcături auzite în faţa uneia dintre intrările sale unde se află o staţie de autobuz şi de metrou, transmitea agenţia EFE, citată de Agerpres.

CNN informa, citând Agenția de Protecție a Forței Pentagonului, că incidentul s-a produs pe o platformă de autobuz. Primele informații arătau că 'evenimentul legat de focuri de armă' a avut loc în afara clădirii, pe platforma Metro Bus, folosită de mii de angajați în fiecare zi. Conform unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, un suspect înarmat a fost împuşcat de agenţii serviciilor de securitate. (Știrea, AICI.)

SUA își va redeschide frontierele pentru călătorii vaccinați

Statele Unite, ale căror graniţe rămân închise pentru un număr mare de călători străini, intenţionează să le redeschidă în cele din urmă pentru persoanele complet vaccinate, a anunţat miercuri un oficial al Casei Albe, transmite Agerpres, citând AFP.

Washingtonul elaborează o "abordare pe etape, ceea ce ar însemna, cu excepţii limitate, că toţi cetăţenii străini care vin în Statele Unite - din toate ţările - trebuie să fie complet imunizaţi", a spus sursa, fără a menţiona un calendar.

Grupurile de lucru dedicate acestei chestiuni "sunt în procesul elaborării unei politici pentru a fi pregătiţi să evoluăm spre acest nou sistem la momentul potrivit", a spus oficialul.

VEZI ȘI: Joe Biden vrea să accelereze adopția mașinilor electrice. Americanii sunt codașii clasamentului verde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel