Tânăra din București aleasă primar la Petriș, înfuriată pe săteni: Puneți mâna și munciți...

Primarul comunei arădene Petriş, Irina Onescu - numită de unii localnici ”primăriţa MTV” după ce a realizat emisiuni la acest post - îşi ceartă sătenii, pe Facebook, pentru mizeria şi buruienile de pe străzi: ”Puneţi mâna şi munciţi, nu mai aşteptaţi să vă pice în gură!”, scrie news.ro.

În textul postat în urmă cu o zi pe pagina sa de socializare, Irina Onescu le adresează sătenilor critici pentru faptul că nu le pasă de curățenia comunei, cerându-le totodată să iasă la muncă: "Puneți mâna și munciți, nu mai așteptați să vă pice în gură! Ajutați-l și pe vecinul care poate nu se descurcă singur, ori nu are uneltele necesare. Nu ar trebui să pretindeți bani sau recompense pentru o inițiativă care ține de bun simț. Nu vă cad mâinile dacă vă sacrificați 2-3 ore dintr-o zi, într-o lună, pentru o acțiune de voluntariat".

[citeste si]

De asemenea, noul primar din Petriș avertizează că se va ajung și la amendarea celor care nu își vor îngriji proprietatea stradală.

Irina Onescu, născută și crescută în București, s-a stabilit la Petriș, iar la scrutinul electoral din 5 iunie a fost aleasă primar al comunei, după ce a candidat ca independent. Tânăra de 31 de ani a câștigat fotoliul de primar cu doar trei voturi în plus faţă de principalul său contracandidat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel