Urmărește emisiunea live


SIMONA HALEP s-a calificat în SFERTURI DE FINALĂ la STUTTGART, după 3-6, 6-1, 6-3 cu GARBINE MUGURUZA

Simona Halep
Simona Halep

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVE TEXT. Simona Halep s-a calificat, miercuri seară, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart. Românca de pe locul 3 WTA a învins-o în turul 2 al competiției pe iberica Garbine Muguruza (locul 20 WTA), în trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-3.

Românca a pierdut fără drept de apel primul set cu iberica, dar a reușit să revină fantastic și s-a impus după o oră și 51 de minute de joc.

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA 3-6, 6-1, 6-3

---------------------------

UPDATE: - 6-3: Simona Halep câștigă meciul cu Garbine Muguruza și se califică în sferturile de finală de la Stuttgart.

- 5-3: Românca face break la avantaj, din a doua șansă, și va servi pentru meci.

- 4-3: Un nou game intens și prelungit pe serviciul Simonei Halep, care într-un final revine la conducerea setului 3. Românca a irosit o minge de 4-3, după care a fost nevoită să salveze o șansă de break a adversarei, dar a dat dovadă de stăpânire de sine și nu și-a pierdut serviciul.

- 3-3: Spanioloaica nu renunță la luptă și egalează în decisiv după un game alb. 

- 3-2: Simona Halep defilează pe teren și câștigă al treilea game consecutiv, de data aceasta la 15. Românca a încheiat punctul cu o dreaptă câștigătoarea splendidă, trimisă în diagonală.

- 2-2: Românca face re-break și egalează la 2 în decisiv, urmând la serviciu.

- 1-2: Simona Halep câștigă un game vital în economia jocului. Românca a avut minge de 2-1 după un schimb lung, în care a atacat permanent. Muguruza a revenit și a avut o șansă de break, anulată de sportiva noastră cu un rever în lung de linie marcă înregistrată. A urmat câte o șansă de a închide game-ul irosită de fiecare jucătoare, după care Simona Halep și-a făcut serviciul și a rămas la un singur break de adversară.

- 0-2: Iberica își consolidează break-ul din debutul decisivului și își face serviciul, într-un game câștigat la 30.

- 0-1: Garbine Muguruza începe bine setul 3 și face break în primul game, după ce a mai irosit o șansă de 0-1.

- 0-0: A început setul decisiv. Simona Halep servește prima.

---------------------------

- 6-1: Simona Halep mai face un break, după un game foarte disputat, și își adjudecă setul secund, împingând meciul în decisiv. Românca a părut o jucătoare complet diferită în acest set față de actul inaugural, în care iberica a făcut legea pe teren. Sportiva noastră a fost mult mai încrezătoare, a lovit mai bine și a comis semnificativ mai puține erori, obligând-o pe adversara sa să greșească. La fel ca primul set, și actul secund a durat 34 de minute.

- 5-1: Muguruza e la pământ, în timp ce Halep zburdă pe teren și încheie cu un ace un game câștigat la 15.

- 4-1: Sportiva noastră mai face un break și se desprinde de iberică în setul secund, urmând să servească pentru 5-1.

- 3-1: Simona Halep își consolidează break-ul cu un game la 15 reușit pe propriul serviciu, iar românca pare că a revenit în meci.

- 2-1: Românca concretizează prima din cele două șanse de break pe care și le-a creat și trece pentru prima dată la conducerea unui set.

- 1-1: Simona Halep egalează după un game extrem de lung și de disputat pe propriul serviciu, în care a comis două duble greșeli, a salvat o minge de break și a irosit alte trei mingi de 1-1. Sportiva noastră a părut că acuză o durere la șold după un serviciu pe care l-a trimis în fileu.

- 0-1: Iberica nu are prea mari emoții pe propriul serviciu, pe care și-l adjudecă la 15.

- 0-0: Setul secund începe cu Garbine Muguruza la serviciu.

---------------------------

- 3-6: Garbine Muguruza face încă un break și câștigă primul set după 34 de minute de joc. Iberica a fost mai agresivă decât Simona Halep, care nu a părut foarte conectată la meci, a alternat momentele bune cu greșelile neforțate, iar inconstanța a costat-o pe sportiva noastră. Diferența a fost făcută la șansele de break: românca a irosit două din două, în vreme ce spanioloaica le-a concretizat pe ambele pe care le-a avut.

- 3-5: Românca are din nou 30-0 pe serviciul advers și minge de break, dar iberica izbutește să se redreseze și își menține imaculat serviciul în acest set.

- 3-4: Simona Halep își face fără prea mari probleme serviciul, la 30, și a cerut intervenția antrenorului său, care a sfătuit-o să fie mai ”reactivă” pe primele mingi ale punctului și să joace mai mult pe reverul adversarei.

- 2-4: Muguruza câștigă un game extrem de important și echilibrat, în care a fost nevoită să salveze o minge de break a româncei. Sportiva noastră a returnat mai agresiv și a reușit mai multe lovituri câștigătoare în acest punct, punându-i serioase probleme adversarei pe serviciul acesteia.

- 2-3: Românca se menține la un break în spatele adversarei, dar continuă să aibă probleme la primul serviciu, pe care nu reușește să îl pună în teren atât de mult cât și-ar dori.

- 1-3: Garbine Muguruza îi oferă un răspuns pe măsură locului 3 WTA și face un game alb pe propriul serviciu.

- 1-2: Simona Halep dă semne de revenire și face un game excelent, pe care și-l adjudecă la 15, grație primului serviciu și unei lovituri câștigătoare superbe în finalul punctului.

- 0-2: Jucătoarea spaniolă își consolidează break-ul, într-un game în care nu a servit extraordinar, dar a beneficiat de greșelile neforțate comise de româncă.

- 0-1: Simona Halep începe ezitant pe propriul serviciu, iar Muguruza profită și returnează bine, reușind să facă break la 30.

---------------------------

- ora 22:40 - A început meciul Simona Halep - Garbine Muguruza. Românca servește prima.

- ora 22:35 - Simona Halep și Garbine Muguruza au ieșit pe teren și se încălzesc înainte de începerea meciului.

---------------------------

- ora 22:22 - Belinda Bencic o învinge pe Julia Goerges, după o revenire incredibilă în ultimul set, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5. Elvețianca a salvat trei mingi de meci la 5-4 pentru adversară în decisiv și s-a impus după un meci maraton, care a durat mai bine de două ore și 40 de minute. Partida dintre Simona Halep și Garbine Muguruza, din turul 2 de la Stuttgart, va începe în câteva minute.

- ora 22:14 - Continuă drama dintre Julia Goerges și Belinda Bencic. La 5-4 pentru ea în decisiv, Goerges a avut 40-0, dar Bencic a revenit, a egalat la 40 și a făcut 5-5.

- ora 22:06 - Goerges are 5-4 în fața Belindei Bencic, care va urma însă la serviciu.

- ora 22:00 - Goerges revine și conduce cu 4-3 în decisiv.

- ora 21:40 - Bencic o conduce cu 3-2 în decisiv pe Goerges.

- ora 21:07 - Scorul meciului Julia Goerges - Belinda Bencic este 6-3, 3-6, astfel că soarta calificării se va decide în setul decisiv. După acest joc va începe partida dintre Simona Halep și Garbine Muguruza.

---------------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVE TEXT. Organizatorii turneului de la Stuttgart au anunțat când se va juca meciul Simona Halep - Garbine Muguruza, din turul 2 al competiției dotate cu premii în valoare de 731.000 de dolari.

Partida dintre Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 2, și Garbine Muguruza, locul 20 WTA, se va disputa miercuri, în jurul orei 21:00, pe Terenul Central de la Stuttgart, și va fi transmisă în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Simona Halep a vorbit despre meciul de debut de la Stuttgart, cu Garbine Muguruza


Meciul Halep - Muguruza va începe după jocul dintre Julia Goerges și Belinda Bencic, care este programat să înceapă pe Arena Centrală nu înainte de ora 19:30.

Acesta va fi primul meci de simplu Simona Halep în sezonul de zgură, după ce a pierdut dramatic partida de dublu din primul tur din Germania.

În turul inaugural de la Stuttgart, Garbine Muguruza a trecut în două seturi de Barbora Strycova, poziția 23 în lume, scor 6-1, 6-4, după o oră și 15 minute de joc.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVE TEXT. Simona Halep și Garbine Muguruza s-au mai întâlnit de două ori până acum, ambele dueluri fiind încheiate cu victorii ale sportivei din Spania: în 2014 - la Wuhan, în turul 2, scor 2-6, 6-2, 6-3, şi în februarie 2015 - în Fed Cup, scor 6-4, 6-3. De precizat însă că aceste partide au avut loc pe suprafeţe rapide, în timp ce turneul de la Stuttgart se desfășoară pe zgură.

Vezi și: Se teme de Halep! Cum vede Muguruza partida cu românca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel