Samantha Smith, comentatoarea care a jignit-o pe Simona Halep, revine cu o remarcă la adresa româncei

Samantha Smith, comentatoarea din Marea Britanie care a jignit-o în urmă cu o săptămână pe Simona Halep, revine cu o remarcă la adresa româncei. Fosta jucătoare din circuitul profesionist de tenis spune că Simona Halep se va confrunta cu o problemă neaşteptată în acest sezon.

"Toată lumea vrea s-o bată şi asta o incomodează. Va fi o mare problemă"

Britanica în vârstă de 43 de ani o atenționează acum pe Simona Halep.

"E multă presiune pe Simona Halep în ultima perioadă. Ocupă locul 3 în lume, este favorită la multe turnee, iar toată lumea vrea să o bată. Trebuie să se obişnuiască acum cu acest lucru, deşi se vede că o incomodează. Aceasta va fi o mare problemă pentru ea, întrucât are o presiune cu care nu a fost obişnuită", a fost analiza fostului număr 55 WTA, citat de prosport.ro.

Vezi și: Veste excelentă primită de Simona Halep

"Astfel de execuţii ratate găseşti în manualul tenisului românesc"

Samantha Smith comentează meciuri pentru BBC, Sky Sports, ITV şi Eurosport, iar în urmă cu o săptămână a făcut o remarcă jignitoare la adresa Simonei Halep, în timpul turneului de la Dubai, pe care sportiva noastră l-a câștigat.

După o lovitură ratată a Simonei Halep în meciul din sferturi, britanica a spus că reiese din jocul ei faptul că este româncă.

"A încercat în setul secund o scurtă cum n-am mai văzut niciodată. Mingea nu a avut nici intensitate, nici înălţime. Poate că astfel de execuţii găseşti doar în manualul tenisului românesc", a spus Samantha Smith în direct.

Smith a fost cea mai bună jucătoare a Marii Britanii în perioada 1996-1999 şi este văzută ca o specialistă de top a tenisului internaţional.

Citește și: Simona Halep a anunțat când va reveni pe teren după accidentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel