REFERENDUM GRECIA 5 IULIE: Zi crucială în Grecia. Populația decide dacă țara spune ”NU” austerității și continuă în Zona Euro

REFERENDUM GRECIA 5 IULIE 2015. Grecii sunt așteptați astăzi la vot, pentru a decide dacă acceptă măsurile de austeritate impuse de creditorii internaţionali sau dacă spun ”Nu” Europei, cu riscul de a părăsi Zona Euro. Ultimele sondaje de opinie indică un vot foarte echilibrat, care ar urma să fie hotărât de indeciși. Urnele s-au deschis la ora 07:00 şi se vor închide la ora 19:00, potrivit adevarul.ro.

Vezi și: EXCLUSIV: Soarta Greciei este decisă! Ce se va întâmpla cu Tsipras după referendum

REFERENDUM GRECIA 5 IULIE 2015. Premierul de la Atena, Alexis Tsipras, și-a îndemnat în repetate rânduri conaționalii să nu se lase ”şantajaţi” de creditorii internaționali - Uniunea Europeană, Fondul Monetar Internaţional şi Banca Centrală Europeană - și să voteze ”Nu” la referendum.

REFERENDUM GRECIA 5 IULIE 2015. Grecii vor trebui să aleagă între creditori, cu noile măsuri de austeritate ce ar urma să fie impuse în ţară, și un drum ce ar echivala cu ieşirea din Zona Euro a Uniunii Europene.  

REFERENDUM GRECIA 5 IULIE 2015. La începutul acestei săptămâni, Guvernul grec a publicat textul întrebării pe care o adresează cetăţenilor la referendumul de duminică, 5 iulie. Astfel, oamenii sunt întrebaţi dacă acceptă sau nu cererile creditorilor internaţionali în schimbul continuării finanţării ţării şi evitării falimentului.  

Citește și: Care ar putea fi rezultatele referendumului din Grecia! Ce s-a întâmplat în România se poate întâmpla și la Atena

REFERENDUM GRECIA 5 IULIE 2015. Iată întrebarea care apare pe buletinele de vot la referendumul de duminică, 5 iulie 2015: ”Ar trebui ca propunerea care a fost înaintată de către Comisia Europeană, Banca Centrală Europeană şi Fondul Monetar Internaţional, la reuniunea Eurogroup din 25 iunie 2015, şi care constă din două părţi care împreună constituie propunerea completă, să fie acceptată?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel