Vezi înregistrările cu MIRCEA BĂSESCU și fiul lui BERCEA MONDIAL

Înregistrarea cu discuțiile dintre MIRCEA BĂSESCU, fratele lui TRAIAN BĂSESCU, și FLORIN ANGHEL, fiul lui BERCEA MONDIAL, au fost făcute publice, după ce avocatul PAVEL ABRAHAM și-a îndemnat clienții să recurgă la această măsură.

Vezi și: Stenogramele care i-au închis gura lui TRAIAN BĂSESCU. De Ce a rămas președintele fără replică în scandalul de ȘANTAJ Băsescu-Bercea

Iată înregistrările prezentate în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3: Dacă video-urile nu sunt disponibile, click aici

----------------- 

Știrea inițială:

Familia lui BERCEA MONDIAL pare că a ascultat de PAVEL ABRAHAM și a acționat rapid, astfel că înregistrarea cu MIRCEA BĂSESCU și FLORIN ANGHEL va fi făcută publică miercuri seara, în emisiunea "Sinteza zilei", de la Antena 3.

„Clientul meu, de mai mult timp, a intenţionat să difuzeze aceste înregistrări şi altele pe care le are. Eu l-am calmat în permanenţă numai pentru faptul de a nu crea o impresie proastă", a explicat Pavel Abraham, miercuri, în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

„Într-adevăr, pot să facă publice, din acest moment, aceste înregistrări", a continuat avocatul.

Înregistrările în care fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, ar apărea vorbind despre bani cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, au ajuns, pe 13 iunie, la DNA Constanţa.

Citește și: Pavel Abraham: Procurorul nu știe cine este Mircea Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel