Lovitură DURĂ pentru Iohannis. Dezvăluirea care poate schimba soarta alegerilor din 16 noiembrie

Captură Antena 3
Captură Antena 3

Alessandra Stoicescu, în cadrul emisiunii „100 de minute” de la Antena 3, a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la achiziționarea celui de-al doilea imobil al lui Klaus Iohannis.

Aceasta a prezentat modul în care prezidențiabilul Klaus Iohannis a achiziționat cel de-al doilea imobil, al doilea în ordinea cumpărării, cumpărat de la stat, pe baza Legii 112 din 1995.

Legea permitea chiriașilor din case de la stat să achiziționeze, în cazul în care nu aveau o altă locuință, nu o înstrinaseră mai exact, deci nu o aveau în proprietate după '90, să cumpere un imobil. Acest fapt presupunea o declarație pe proprie răspundere că nu deții și nu ai înstrăinat o locuință proprietate personală ca să ți se dea locuința de la stat, pe care să o cumperi.

„Klaus Iohannis a cumpărat în 1997, în calitate de chiriaș, a prezentat contractul, o locuință, de la Regia din Sibiu, care se ocupă de acest aspect. Dar potrivit declarației de avere, avea deja o locuință proprietate personală cumpărată în 1992”, a explicat jurnalista de la Antena 3.

Citește și: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL 2, 16 NOIEMBRIE. Klaus Iohannis: Mai bine pierd alegerile, decât să fiu MÂRLAN

Întrebarea ridicată de Alessandra Stoicescu este dacă Iohannis a semnat actul pe proprie răspundere.

Bogdan Chirieac, invitat în emisiune, a declarat următoarele:

„Da, a făcut un fals. Dacă s-a întâmplat, și oricum legea, și fără declarație, presupun că nu puteai să cumperi imobilul. Dacă nu ai dat deloc declarația, înseamnă că ai încălcat legea, dacă ai dat declarația, înseamnă că ai făcut un fals”, este acesta de părere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel