Dana Grecu, fotografie de la nuntă. "M-a întrebat cineva cum eram noi"

Dana Grecu le-a făcut o surpriză foate plăcută prietenilor săi de pe Facebook. Realizatoarea emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, a făcut publică o fotografie de colecție de la nunta ei.

(w670)

"M-a întrebat cineva cum eram noi. Noi eram așa. Lăutarul era cel mai simpatic, credeți-mă! Între noi fie vorba, ador lăutarii și mă bucur ori de câte ori îi aud cântând!", a scris Dana Grecu în dreptul imaginii de suflet. Oamenii care o îndrăgesc i-au lăsat zeci de comentarii, dovadă că s-au bucurat că jurnalista a împărtășit cu ei un moment atât de drag.

Dana Grecu, despre soțul ei

Recent, Dana Grecu a acordat un interviu în care a vorbit despre lucrurile care o fac fericită și despre omul care îi umple viața de bucurie - soțul ei.

(w670)

"Bogdan e un tip norocos. Ne vedem destul de rar ca să avem timp să ne certăm. Daaaaaar ne certăm și noi ca tot omul. Întotdeauna când nu-mi explică și când nu înțeleg. Adică el mizează că-s pe fază și crede că lucrurile se subînțeleg. NU. Nu se subînțeleg deloc. Bine, poți să deduci, dar chiar nu vreau. Că uite așa te trezești că te-ai înstrăinat unul de altul și nu știi de ce. Oamenii trebuie să-și vorbească. Prost, bine, strigăt, calm, dar să-și vorbească. Știi, un tip l-a întrebat pe Bogdan odată: domne, tu ești soțul doamnei? Domne, am vrut să văd și eu cine o stăpânește pe femeia asta! Și Bogdan a răspuns cu gură până la urechi: de mine ascultă! Când ne certăm, rar, zic eu, nu pot respira până nu ne împăcăm. Efectiv nu pot respira. Eu fac pasul spre pace", spunea jurnalista, conform Fifiștie.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ce nu s-a văzut la televizor de la plimbarea Antena 3. Prezență neașteptată la eveniment-FOTO 

Dana Grecu și soțul ei, Bogdan, trăiesc o poveste de iubire de mai 20 de ani și au doi copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel