ACCIDENT GRECIA: UN ȘOFER DE TIR ROMÂN a lovit 30 de mașini pe o autostradă. Bilanț: 4 MORȚI și 20 de RĂNIȚI

Un șofer român a provocat, duminică dimineață, în Grecia, un accident groaznic, soldat cu patru morți și cel puțin 20 de răniți. Românul a fost reținut de poliție, informează presa elenă citată de Mediafax.

Potrivit agenţiei de stat Athens-Macedonia News Agency, tirul, care venea dinspre oraşul Veria şi se deplasa cu viteză, a lovit o coloană de mașini și a avariat aproximativ 30 de vehicule, pe autostrada Egnatia, în nordul Greciei. Cel puţin una dintre mașini a luat foc în urma impactului, produs în jurul orei 10:30.

Şoferul tirului ar fi fugit de la locul accidentului, dar a fost ulterior arestat de poliţie, care l-a găsit ascuns pe un câmp din apropiere. Acesta a fost identificat drept un cetăţean român şi este reţinut pentru interogatoriu.

Patru persoane au murit în urma accidentului şi cel puţin 20 au fost rănite, primind îngrijiri la diferite spitale din apropiere.

Zona accidentului a fost securizată, întrucât echipele de intervenţie continuau eforturile de a elibera persoanele blocate în vehiculele avariate, şi pentru a permite anchetatorilor să strângă dovezi cu privire la circumstanţele producerii accidentului.

Vezi și: ACCIDENT EBA. Sarcină pusă în PERICOL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel