Zvonuri că meciurile de la Campionatul Mondial vor dura 100 minute. FIFA, reacţie oficială

Fotografie creată de Riccardo, de la Pexels
Fotografie creată de Riccardo, de la Pexels

Mai multe surse au anunţat miercuri că meciurile de la Campionatul Mondial ar urma să dureze 100 minute. 

”Comunicat FIFA. Având în vedere unele știri și zvonuri apărute astăzi, FIFA vrea să clarifice faptul că nu vor fi modificări în regulament, privind durata meciurilor de fotbal de la Campionatul Mondial 2022 din Qatar sau din cadrul altei competiții”, se arată în comunicatul emis de forul mondial.

CITEŞTE ŞI Fotbalistul disputat de toate cluburile mari, ignorat complet de Liverpool: Sincer nu vreau. Nu este distractiv deloc

Rusia nu mai contestă suspendările din fotbal. TAS, anunţul momentului

FIFA a suspendat echipele de club, dar şi naţionalele Rusiei din toate competiţiile internaţionale după atacul asupra Ucranei. Ruşii au contestat iniţial măsura. 

Însă pe 18 martie i-a fost respins apelul. Apoi, rușii au mai făcut un recurs și s-au concentrat mai mult pe excluderea echipei naționale din preliminariile pentru Cupa Mondială.

Dar acum și-au retras recursul. Anunțul a fost făcut de Tribunalul de Arbitraj Sportiv pe 5 aprilie, care spune că Rusia a recurs la această "mișcare" pe 30 martie.

"Procedura va fi închisă în scurt timp", a precizat TAS, într-un comunicat de presă citat de Digisport.

Suspendată din toate competiţiile sportive. Rusia invită "ţările prietene" la... Jocurile Universitare

Ministrul rus al Sportului, Oleg Matîţin, a declarat recent că Rusia va invita "ţările prietene" să ia parte la Jocurile sale universitare naţionale, în condiţiile în care sportivii ruşi sunt excluşi din competiţiile internaţionale din cauza războiului care are loc în Ucraina, informează Reuters.

"Anul acesta organizăm Universiada rusă, la începutul lunii iulie, unde vom invita universităţi din ţări care ne sunt prietene", a declarat Matîţin pentru agenţia de presă TASS.

Oleg Matîţin, care anul trecut a renunţat la funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale a Sportului Universitar (FISU) în urma unei decizii a justiţiei cu privire la încălcările regulamentului antidoping de către Rusia, nu a precizat care sunt ţările invitate la acest eveniment, ce fusese planificat înaintea invaziei ruse din Ucraina, scrie Agerpres.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel