Traian Băsescu rămâne fără piscină

piscina
piscina

 Premierul Victor Ponta a declarat la Antena 3 că Executivul a inițiat negocieri cu o ambasadă pentru închirierea Vilei Dante din Bucureşti, iar chiria lunară va fi de peste 20.000 euro. În aceste condiții, președintele Traian Băsescu rămâne fără piscina în care este obișnuit să înoate în fiecare dimineață. Premierul spune că este dispus să arate și luxul din vila de la Neptun unde este găzduit Traian Băsescu când merge pe litoral.

"Am evaluat cât ar costa chiria lunară pe care RA-APPS doreşte să o încaseze - e vorba de o chirie semnificativă, pentru că, totuşi, e o vilă în zona zero a Bucureştiului - şi avem deja negocieri cu una dintre ambasade pentru a o închiria, iar statul român, Guvernul şi bugetul ţării să beneficieze de chiria lunară în urma acelei vile", a afirmat Ponta. De asemenea, Ponta a declarat, marți, la Parlament, că va arăta și luxul vilei de la Neptun în care  trăiește Traian Băsescu când se află pe litoral.

Vila Dante are o suprafaţă construită de 1.387 metri pătraţi şi un teren aferent de 5.128 metri pătraţi, fiind dotată cu piscină şi sală de fitnes şi având ieşire spre lacul Herăstrău.

 În vara anului trecut, în contextul referendumului pentru demiterea preşedintelui, premierul Ponta a susţinut că are date că Vila Dante a fost pregătită, cu reparaţii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinţă a lui Traian Băsescu la finele mandatului.

 Tot în vara anului trecut au apărut informații, confirmate de președinte, că aici acesta obișnuia să înoate, după operația de hernie de disc.

 "Eu, de când am făcut operația la spate, acolo înot, că e gard în gard cu mine, după aia îmi văd de treabă. (...) E o poartă, păzită, pentru că și Dante e lipită de Lac 3, unde locuiesc eu", a explicat Băsescu la acea vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel