SURPRIZĂ MAJORĂ. Cine a apărut lângă Firea când a depus candidatura

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, a depus luni, 17 august, listele de candidați pentru Consiliul General.

Este vorba despre Petre Roman, fostul premier al României. ”M-am decis să intru și să fac ceva pentru bucureșteni. Aș vrea să vă spun că sunt, probabil, dacă nu mă înșel, cel mai get-beget bucureștean”, a zis Petre Roman.

Fostul premier se află în fruntea listei de consilieri generali ai Capitalei depusă de Partidul Social Democrat, conform anunţului făcut, luni, de primarul general, Gabriela Firea.

”Am depus acum lista candidaţilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti. (...) Venim cu o listă de profesionişti în domeniile lor, oameni care iubesc Capitala şi le pasă de soarta bucureştenilor. Domnul Petre Roman, prim-ministru în perioada 1990-1991, este lângă mine şi deschide alături de mine lista de consilieri generali. De asemenea, veţi observa pe aceste propuneri ale noastre: sportivi, campioni”, a spus primarul general.

Anunțul Gabrielei Firea, nume tari pe lista de consilieri

”Personalitati marcante ale tarii si Capitalei ni se alatura  pentru a continua ceea ce am inceput acum 4 ani: modernizarea Bucurestiului!Depunem impreuna, in aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se afla: Petre Roman - prim ministru al Romaniei (1990-1991), indragita actrita Monica Davidescu,  oamenii de sport si fair-play : Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Iliesiu, alaturi de cadre medicale, profesori, juristi, ingineri.


Asa cum am lucrat in ultimii 4 ani, asa vom lucra si in urmatorii 4 in Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare barbat, femeie sau copil din Capitala, si ma bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune in realitate”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel