Urmărește emisiunea live


Starețul Mănăstirii Sihăstria Rarăului recunoaște că a mințit în cazul Iuliei Ionescu

staret sihastria raraului
staret sihastria raraului

Misterele dispariției elevei Iulia Ionescu, timp de trei zile, încep să fie dezlegate. Adolescenta a fost găzduită  la Mănăstirea Sihăstria Rarăului, starețul  Ioan Larion Neagoe  recunoscând că i-a mințit pe polițiștii care au venit să se intereseze de fetiță. De ce a comis unul dintre păcatele grave ale Bisericii, anchetatorii urmează să se pronunțe în perioada următoare. De asemenea, Patriarhia, la rândul ei, a negat tot timpul că Iulia Ionescu s-ar fi aflat găzduită într-un lăcaș de cult  care aparține BOR.

„Îmi pare c-am păcălit Poliţia, Iulia era la noi. Nu mi-am dat seama. Îmi pare rău că n-am anunţat Poliţia mai devreme şi nu am luat legătura cu familia fetei“, a regretat starețul Mânăastirii Sihastria Rarăului din Câmpulung Moldovenesc, Ioan Larion Neagoe, scrie Adevărul.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica, a declarat, sâmbătă seară, pentru Mediafax că, în urma verificărilor făcute după găsirea Iuliei Ionescu, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor infirmă că fata ar fi fost la vreo mănăstire din judeţul Suceava. Potrivit lui Stoica, poliţiştii din Suceava au verificat în ultimele două zile toate mănăstirile şi chiar biserici din judeţ şi nu au găsit-o pe adolescentă la niciuna dintre ele.

Până în prezent, Iulia Ionescu ar fi plecat miercurea trecută cu un microbuz din Bucureşti spre Târgu-Neamţ. Cel mai probabil, fata a stat două nopţi la mănăstirea Agapia, apoi a ajuns vineri la Sihăstria Rarăului, unde a petrecut o noapte. Sâmbătă dimineaţă, mai mulţi anchetatori au venit cu poza fetei la mănăstire, pentru a-i întreba pe călugări dacă au văzut-o pe Iulia. Stareţul însă a minţit,  ascunzând poliţiştilor faptul că fata se află acolo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel