Scandal în pauză la RTV. Drăgotescu: Să nu-i pleznească un vas în cap. Cozma: Arăt eu a om la 59 de ani?

cosma-stefanescu
cosma-stefanescu

”Din păcate, în pauza publicitară unul dintre invitații mei a ales să plece. Dl Codrin Ștefănescu a avut o dispută cu dl. Cozma, sau mai precis dl. Miron Cozma a avut o dispută cu dl. Ștefănescu, care a ales să părăsească studioul”, a anunțat Corina Drăgotescu, ieri, la România Tv.

Ce se întâmplase? Disputa Miron Cozma-Codrin Ștefănescu, din timpul emisiunii, a continuat, cu și mai mare forță,  în pauza publicitară, pe care Corina Drăgotescu a hotărât să o introducă, tocmai pentru a calma spiritele. Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, ne-a declarat că a fost revoltat de afirmațiile lui Cozma la adresa lui Ion Iliescu și Victor Ponta. În pauză s-a ajuns la amenințări și s-a solicitat Ambulanța. Corina Drăgotescu s-a temut ca lui Miron Cozma, extrem de înverșunat, să nu-i pleznească un vas în cap. Miron Cozma a declarat pentru DeCe News că nu era nervos.

”Discuția a însemnat doar descărcarea unor energii negative. Nu puteam admite să-i ceară lui Miron Cozma socotelală, când îl are pe Ion Iliescu în partid!”.

I-am spus că e nesimțit. Parcă l-am făcut și canalie

”L-am contrat, nu puteam să las nesancționate astfel de aberații, a spus Ștefănescu. I-am spus că e nesimțit, ba parcă l-am făcut și canalie. Nu e admisibil să-mi spună mie, care am fost în Piața Universității că ne-am omorât noi, studenții, unii pe alții și el n-are nici o vină. În pauză ne-am certat rău de tot, nu se putea opri. Iliescu i-a omorât, tu ești în conducerea partidului care i-a omorât pe tineri, țipa! A continuat să țipe la mine, la Corina, la producători. Am spus că trebuie dus de urgență și internat, să nu fie bolnav la cap. Îmi era teamă să nu sară la moderatoare, să nu se repeadă la Corina. Dna Drăgotescu se dusese lângă el, să-l calmeze. Când a început să mă amenințe i-am zis: mă ameninți cu moartea? Te calc în picioare, pe loc! Am decis să plec, ca să nu degenereze conflictul. I-am spus Corinei că în forma asta nu pot să rămân. A înțeles”, a povestit Codrin Ștefănescu.

Când am pus mâna pe el, s-a potolit

Corina Drăgotescu, moderatoarea emisiunii, ne-a confirmat scandalul din pauza publicitară. ”Din câte am înțeles, dl. Codrin Ștefănescu dorea să exprime o idee în același sens cu dl. Cozma. Miron Cozma nu a așteptat ca acesta să termine fraza, l-a contrazis. Era agresiv în exprimare. A avut loc o dispută care a escaladat. M-am ridicat și i-am spus să se liniștească. A și încurcat lucrurile. L-a jignit pe Victor Ponta, a confundat lucrurile: a spus că era homeless, în Gara de Nord, confundând episodul povestit chiar de Ponta, că a dormit o noapte în gară, la Paris. În pauză cearta a continuat, ba chiar  a escaladat. S-au făcut troacă de porci. Parcă a zis cineva ceva de Salvare…și mie îmi era teamă, văzându-l așa aprins, să nu-i pleznească un vas în cap. Am încercat să îi opresc, nu am reușit. Codrin Ștefănescu a decis să plece. A fost foarte încărcat momentul și nu înțeleg de ce. Mi s-a părut ciudată reacția, e un moment pe care nu ni-l dorim, în emisiune”.

A încercat să mă acopere. E greu să mă acoperi

Miron Cozma ne-a declarat că nu era nervos, dar a fost revoltat de afirmațiile lui Codrin Ștefănescu. ”Nu am fost nervos. Să ferească Dumnezeu să fiu eu nervos! Discuția aceea înseamnă descărcarea unor energii negative. E o nesimțire să-i ceri lui Miron Cozma socoteală pentru Piața Universității, când îl ai pe Ion Iliescu în partid. Asta am vrut să-i spun și el a încercat să mă acopere. E greu să-l acoperi pe Miron Cozma. N-au reușit 10.000 de oameni, la miting. În 1991 am făcut ceea ce cerea Piața Universității în 1990: l-am schimbat pe Roman, am cerut Jos Iliescu! Pentru 1990, nu mi-a reproșat nimeni nimic, nici Procuratura nu a găsit ceva. Întrebați-l pe Iliescu”.

Întrebat dacă era justificată preocuparea dnei Drăgotescu, care se temea să nu-i pleznească un vas în cap, din cauza tensiunii, Miron Cozma a răspuns:” E greu să se întâmple așa ceva. Am 59 de ani. Uitați-vă la mine, arăt eu ca un om de 59 de ani?”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel