Scandal cu focuri de armă. Polițist de la Rutieră, bătut de un șofer

Scandal în timpul unui control al Poliției Rutiere în Ploiești, duminică după amiază. Un poliţist a fost luat la bătaie după ce a îndrăznit să tragă pe dreapta un șofer, omul legii fiind nevoit la un moment dat să tragă și un foc de avertisment în plan vertical.

Potrivit IPJ Prahova, totul a pornit de la faptul că șoferul unei dube marca Mercedes Vito ar fi devenit recalcitrant în momentul în care oamenii legii l-au oprit pentru a-l sancționa pentru că depășise viteza legală de deplasare, scrie observatorulph.ro.

Când totul a degenerat, în ajutorul șoferului a sărit și fratele acestuia, ulterior cei doi fugind împreună printre blocurile din zona de Nord a municipiului, iar polițistul de la rutieră a făcut uz de armă.

În schimb, familia celor doi frați spun că lucrurile ar fi stat altfel. Ei susțin că Poliția vrea să mușamalizeze un abuz - verbal și fizic - pe care agenții rutieri l-ar fi comis asupra șoferului, moment în care fratele acestuia din urmă a încercat să-l protejeze.

Ultrior, speriați de cele întâmplate, au luat-o la fugă printre blocuri, iar polițistul a tras cu arma din dotare două focuri în direcția lor și nu în plan vertical. Din fericire, gloanțele nu i-au nimerit.

Luni dimineață, cei doi frați, s-au prezentat la Poliție pentru a da declarații cu privire la eveniment, însoțiți de un avocat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel