Recomandări în contextul organizării Summit-ului NATO la Madrid

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (antonio filigno)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (antonio filigno)

În perioada 29-30 iunie, la Madrid, va fi organizat Summit-ul NATO, o reuniune la care participă numeroase delegații la cel mai înalt nivel, reprezentanți ai organizațiilor internaționale, jurnaliști, diplomați. În perioada premergătoare summit-ului vor fi organizate și alte evenimente în centrul orașului.

„Astfel, un număr impresionant al forțelor de ordine spaniole va fi desfășurat pe străzile din Madrid pentru a asigura securitatea necesară pentru organizarea acestui eveniment deosebit de important, iar traficul rutier va fi îngreunat.

Având în vedere măsurile de securitate sporite, recomandăm persoanelor care locuiesc, lucrează sau tranzitează capitala să evite deplasările în perioada 27 - 30 iunie în zona centrală a orașului și, în măsura în care sunt nevoite să se deplaseze în Madrid, să evite folosirea mijloacele de transport de suprafață și să folosească cu precădere metroul întrucât:

Circulația în anumite zone și pe anumite trasee va fi restricționată Unele autobuze vor avea un traseu modificat Locurile de parcare vor fi limitate”, arată un comunicat al Ambasadei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel