Un fermier cu o afacere de familie prosperă în localitatea Tiefgraben din Alpi a avut o reacție fabuloasă în momentul în care a gustat pentru prima dată brânză românească.
Johann Fischhofer este un fermier austriac umblat prin lume și care a avut ocazia să se întâlnească cu un grup de fermieri din România care a mers în Austria pentru a învăța cum se face brânza maturată.
Doar că fermierul austriac a fost cel care a trăit experiența vieții lui atunci când Sterczer Sandor, din Covasna, a scos din "traistă" trei sortimente de brânză maturată realizate după o tehnologie elvețiană "adaptată" cum numai noi românii ne pricepem să facem și l-a invitat să guste, scrie agrointel.ro.
"Este cea mai bună brânză pe care am gustat-o vreodată până acum, este mai bună și decât brânza pe care o fac eu aici. (...) Nu știam că românii fac o brânză așa de bună. Nu pot spune altceva decât că am gustat o brânză de calitate superioară, nu cred că mulți austrieci pot face o astfel de brânză", a subliniat Johann Fischhofer.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu