Presupusul iubit al Ioanei Băsescu, un om bogat

radu pricop
radu pricop

 Presa a dezvăluit că Ioana Băsescu, fiica cea mare a președintelui Traian Băsescu, ar avea un nou iubit în persoana avocatului Radu Pricop. Potrivit spynews.ro, avocatul Radu Pricop ar fi făcut o adevărată avere de pe urma statului, numele acestuia figurând printre puținele persoane care au fost despăgubite de statul român. 

[caption id="attachment_394195" align="alignnone" width="640"] Foto: Spynews[/caption]

ANRP a fost obligată să emită avocatului Radu Pricop şi a altor patru reclamanţi titlu de despăgubiri pentru suprafața de 905.000 mp teren din Ștefănești (90,5 ha) la valoarea de 44,1 milioane lei, potrivit raportului de evaluare întocmit de firma bucureşteană Romcontrol, deținută de către soțul Andreei Paul, prim-vicepreședinta PDL.

Atacată la Curtea Supremă,  recursul declarat de Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP a fost respins. Astfel, iubitul Ioanei Băsescu şi ceilalţi reclamanţi vor primi peste 440 de miliarde de lei vechi, aproximativ 10 milioane de euro de la statul român, aceasta fiind cea mai mare despăgubire aprobată vreodată în Argeș și a doua la nivel național, după cea dată lui Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali.

Societatea de avocatură fondată de Radu Pricop ar fi avut şi două contracte în 2010 cu Spitalul Universitar de Urgență. În urma serviciilor juridice prestate, Pricop a primit 400 milioane de lei vechi. Managerul Spitalului Universitar de Urgență este argeșeanul Cătălin Cârstoiu, finul președintelui Traian Băsescu.

 Elena Băsescu a apelat la serviciile lui Radu Pricop

 La sfârşitul lunii noiembrie 2007, Elena Băsescu a introdus, la Judecătoria Sectorului 5, o acţiune civilă împotriva a două publicaţii care au titrat că fiica cea mică a şefului statului s-ar fi drogat cu cocaină. Prin intermediul avocatului său, Petru Radu Pricop, EBA a cerut să fie reabilitată şi chiar daune morale de un leu.

 În publicaţia respectivă a apărut un articol, reprodus de un alt cotidian, în care se arăta motivul despărţirii dintre Elena Băsescu şi iubitul ei de atunci, Andrei Hrebenciuc, fiul politicianului reproşându-i mezinei familiei prezidenţiale că "s-ar droga prea mult". În dosar s-a implicat foarte mult actualul iubit al Ioanei Băsescu, care a demontat afirmaţiile cu documente de la INML. "Rezultatul testului antidrog efectuat la INML, depus în instanţă, a ieşit negativ. Daunele materiale cerute sunt în cuantum de 1 leu, sunt simbolice, reprezintă efectiv repararea prejudiciului nostru moral şi atât", preciza Petru Radu Pricop.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel