Urmărește emisiunea live


Ponta a transmis condoleanţe familiilor îndoliate în urma accidentului din Ungaria

Premierul Victor Ponta a transmis, vineri, condoleanţe familiilor celor trei români decedaţi în accidentul din Ungaria, mulțumind, totodată, autorităților ungare pentru solidaritatea și sprijinul acordat. 

"În mod sigur, în activitatea de prim-ministru, am avut critici de adus Guvernului vecin. Însă, în momente din acestea de necazuri - mi-a spus dl Arafat că vecinii noştri s-au comportat extraordinar, absolut toată lumea - ministrul Sănătăţii, ministrul Apărării, toţi cei din Ungaria au intervenit, i-au salvat pe ai noştri, i-au dus la spital. Şi vreau să le mulţumesc public ... cum a fost şi în Muntenegru. În momente grele de fapt se vede că lucrurile importante sunt altele, nu declaraţiile politice şi năstruşniciile politice ale unor politicieni, de obicei bărbaţi care fac declaraţii fără să gândească (...) Mulţumesc vecinilor noştri care în momente de necaz au fost alături de noi şi mi-am dorit foarte mult să transmit acest lucru chiar şi aşa, în acest context mai politic al întâlnirii noastre", a declarat Victor Ponta, la Mamaia, în deschiderea Şcolii politice a Organizaţiei de Femei a PSD, citează Agerpres.

VIneri dimineață, pe autostrada M5, pe direcţia Budapesta, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate mai multe autovehicule, printre care şi un microbuz cu număr românesc. În urma coliziunii, doi bărbați și o femeie de origine română au decedat, iar 18 persoane au fost rănite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel