Planul Disney. Netlix, mare PIERDERE

Netflix - Emmy 2018
Netflix - Emmy 2018

Netflix ar putea suferi o mare pierdere dacă planul celor de la Disney va avea succes.

Potrivit celor de la playtech.ro, Dinsey va fi cel mai mare al celor de la Netflix. Planurile pe care le anunță Disney vor avea un final satisfăcător pentru ei. Aceștia ar putea încheia o înțelegere pentru a achiziționa o colecție de active de la 21st Century Fox. Potrivit mai multor publicații, înțelegerea care include o parte din studiourile Fox ar putea fi anunțată chiar săptămâna asta.

Marea majoritate a firmelor media caută modalități de supraviețuire, pe măsură ce consumatorii își îndreaptă atenția spre serviciile de redare fără adiție de la Netflix și Amazon.

Disney lansează serviciu de streaming

Disney a declarat că se va „război” cu Netflix pentru un loc fruntaș în clasamentul consumatorilor de media, lansând propriul serviciu de streaming. Deja are câteva bunuri importante pe care le poate oferi abonaților, ca filmele realizate la propriurile sale studiouri, dar, mai ales, mega-hitul Star Wars.

Chiar și așa, va avea nevoie de multe alte arme ca să poată rezista în această luptă cu cel mai popular serviciu de streaming. Dacă viitorul este mai puțin despre pachetele de cabluri și publicitate TV și mai mult despre aducerea directă a conținutului abonaților care plătesc, giganți ca Disney nu pot rezista. Și aici intră Fox.

Având în vedere planurile companiei de a retrage distribuția de pe Netflix pentru a-și construi propriul serviciu de streaming, este de așteptat să lanseze și o ofertă pentru abonamente.

Însă, pe măsură ce consumul media se fragmentează mai în fiecare an, Disney va avea nevoie  de un meniu mai mare ca să asigure doza necesară pentru fiecare gust în pare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel