Oana Stănciulescu: Uite că “# rezist” e mai tare decât Liviu Dragnea

Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Jurnalista Oana Stănciulescu remarcă într-un text scris pentru DCNews faptul că strada a învins din nou, după ce câteva mii de oameni au protestat față de amendamentele lui Șerban Nicolae privind grațierea unor acte de corupție, votate miercuri de Comisia juridică de la Senat.

"Mascarada din Parlament continuă. Din nou, ce s-a votat ieri, s-a anulat azi. Vorba domnului Tăriceanu, Parlamentul nici nu are nevoie de o țară ca să lucreze. Se ocupă ei să fie așa. Dovadă stă ziua de ieri. Și din nou, președintele PSD Liviu Dragnea este nevoit să dea îndărăt. Iar țapul ispășitor de această dată este Șerban Nicolae, ditamai șeful comisiei juridice de la Senat. Pe care șeful său îl trimite la baie, acolo unde  are voie  să vorbească despre "năzbâtiile" astea, adică despre grațierea corupției. Acum, cine vrea să creadă că Dragnea nu stăpânește partidul, nu-l conduce cu mână forte, nu are decât. Deși chiar domnul Dragnea ne-a spus asta atunci când a decis ca doamna Sevil Shhaideh să fie prim ministru fără să consulte partidul. Dar fie.

De fapt, îl și văd pe Șerban Nicolae pândindu-l pe Liviu Dragnea să-și ia undița și cizmele să plece la pescuit ca apoi să-l caroteze.

Vorbind serios însă, problema pe care o are Liviu Dragnea în acest moment a spus-o chiar domnia sa -  afectarea imaginii PSD, oricum șifonată pe termen lung după OUG 13.

Una peste alta #rezist s-a dovedit mai tare ca Liviu Dragnea. Din nou", consideră jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel