Ministerul Sănătăţii: 72 de persoane internate în spitalele bucureştene, 18 în stare critică şi gravă

Ministerul Sănătăţii a informat miercuri că în spitalele bucureştene sunt internate 72 de persoane rănite în incendiul de la club Colectiv, dintre acestea 18 fiind în stare critică şi gravă.

La Spitalul de Arşi sunt internaţi 14 răniţi, la Spitalul 'Bagdasar Arseni' - 13, la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' - 6, la Spitalul 'Sf. Ioan' - 5, la Spitalul Elias - 6 răniţi, la Spitalul Militar Central - 7, la Spitalul 'Sf. Pantelimon' - 2 pacienţi, la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti - 6, la Spitalul Universitar - 8, la Spitalul 'Dimitrie Gerota' - 2, la Spitalul 'Agrippa Ionescu' - 2, iar la Spitalul 'C. C. Iliescu' - unul, informează un comunicat al MS, transmis Agerpres.

Ministerul Sănătăţii precizează că 35 de persoane au fost transferate în unităţi sanitare din străinătate: în Austria - 2 persoane în stare stabilă, în Belgia - 8 persoane în stare stabilă (toţi sunt programaţi în această săptămână la intervenţii chirurgicale), în Olanda - 8 persoane dintre care două au decedat, iar şase se află în stare stabilă, în Germania - 4 persoane (două au plecat pe cont propriu, iar alte două au fost transferate în cursul zile de ieri), în Marea Britanie - 9 persoane, dintre care trei au murit şi alte 6 persoane sunt în stare stabilă, în Norvegia - o persoană stabilă, în Israel - 3 persoane, dintre care una a murit, o alta se află în stare stabilă şi o a treia în stare instabilă transferată în ATI. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel