Mihai Mărgineanu, INFECTAT cu COVID-19: M-a impresionat chiar și pe mine

foto Facebook Mihai Mărgineanu
foto Facebook Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu a povestit prin ce a trecut după ce s-a infectat cu COVID-19. 

Fix înainte să plece în vacanță cu familia, actorul Mihai Mărgineanu s-a infectat cu COVID-19, boală ce l-a obligat să rămână la domiciliu pentru două săptămâni, nu înainte de a merge la ”Matei Balș”. Cântărețul a mărturisit pe Facebook că a fost plăcut impresionat de organizarea medicală. După primele zile de boală, s-a simțit mai rău, cu dureri de cap și stare de oboseală, dar, urmând protocolul medical, și-a revenit și a plecat chiar și într-o vacanță cu ”palmieri” și ape ”turcoaz-verzui”. 

”A fost o lună ciudată! În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-CoV (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome  o formă ușoara și fără complicații, am mers la "Matei Balș" pentru evaluare, am făcut toate analizele care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte plăcut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la "Balș"!” a scris actorul și cântărețul Mihai Mărgineanu, pe Facebook.

”M-a durut capul și m-am simțit mahmur”

El a continuat: ”După aia mi-a fost rău și nu mi-a plăcut. M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fii-mea și cu mama fii-mea, adică Ea (că și Ea a comis-o cu aceeași boală și același tratament). După care ne-a trecut! În două săptămâni, am plecat cu toate alea în ordine și cu masca pe meclă pe unde a vrut mușchiul nost'. A fost frumos și cu succes!”.

”Pe 15 mai m-am întors și îmi cer scuzele de rigoare că n-am pus nicio poză cu fața plină de fericire sau cu ochelari de soare pe ochii destul de chiori în fața palmierilor sau a apelor turcoaz-verzui (așa cum se face la feisbuc), dar asta nu mi se pare că interesează pe nimeni ce fac io în timpul liber.” a mai scris actorul. 

În același timp, el a anunțat că de luni, 17 mai, încep filmările pentru sezonul 19 din ”Las Fierbinți”.

Vezi și: Diana Șoșoacă, intervenție în cazul Luis Lazarus: NU are COVID, le-ar plăcea ăstora să aibă

Marcel Ciolacu, către Mihăilă: Vino și explică unde sunt 7.000 de morți! Oricum se va afla adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel