Mihaela Rădulescu, despre relația cu Elan Schwartztenberg, la 13 ani de la DIVORȚ: Mereu vom fi o FAMILIE

Foto: Instagram Mihaela Rădulescu
Foto: Instagram Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația cu Elan Schwartztenberg, la 13 ani de la divorț.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează de nouă ani unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz. Chiar dacă nu s-au căsătorit, asta nu i-a împiedicat să fie într-o relație, iar vedeta a spus că au ajuns la vârsta la care știu ce vor de la viață, așa să lipsa unei hârtii nu-i oprește să se iubească.

În ceea ceea ce privește relația pe care o are cu Elan Schwartztenberg, deși au trecut mai bine de 13 de ani când s-au despărțit, Mihaela Rădulescu susține că încă formează o familie și asta de dragul fiului lor, Ayan.

Vedeta a vorbit deschid despre fostul ei soț, dacă a existat sau nu o tentativă de împăcare după divorț și cum se înțeleg în acest moment. 

Totul vine după ce, recent, Mihaela Rădulescu a spus că uneori regretă că Ayan nu a crescut într-o familie funcțională, cu părinți care să aibă o relație de iubire și că și-ar fi dorit să nu destrame căsătoria cu Elan Schwartzenberg.

"În a doua săptămână în Monaco merg în parc cu copilul. Atunci am realizat că copilul meu este liber.

Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilui. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu", a declarat ea, în podcastul găzduit de Amalia Enache.

A încercat să se împace cu Elan Schwartztenberg?

 

"Copilul nostru a avut și are parte de un tată minunat, în toate sensurile. Faptul că am știut să fim „familie" chiar și după divorț a fost cel mai bun sentiment cu care a crescut Ayan. Nimic altceva nu mai contează. Fiecare are viața lui, dar mereu vom fi familie în viața copilului nostru", a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro

De ce nu-și dorește Felix Baumgartner copii cu Mihaela Rădulescu

 

Într-un interviu recent, Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care nu are și nu va avea niciodată copil cu iubitul său Felix Baumgartner.

Aceasta a mărturisit că, de fapt, Felix este cel care nu-și dorește acest lucru.

Iubitul vedetei este un mare împătimit al sporturilor extreme și practicându-le de ani buni, i-a explicat Mihaelei că nu poate să-și asume riscul de a avea un copil, având la rândul său o meserie foarte riscantă.

Mihaela Rădulescu a mai explicat în cadrul unei emisiuni TV că viața de cuplu pe care o trăiește alături de Baumgartner este destul de agitată, cei doi fiind mereu activi și plecați mai tot timpul, motiv pentru care un copil nu ar putea să-și facă apariția în viața lor.

Iată ce spune Mihaela Rădulescu despre copiii cu Felix Baumgartner

"Am fost cu Felix în elicopter când s-a dat așa peste cap, este foarte tare senzația. Ăla e jobul lui, el în fiecare zi se urcă în elicopter și face show-uri aviatice. Da, de aceea nu a dorit să aibă copii, pentru că munca pe care o face el este riscantă și s-a temut… Am fost în turneu pe la show-uri aviatice. În ultimele 2 săptămâni am fost la show-uri aviatice unde toaleta era în câmp și după viața asta de cazarmă, apoi m-am trezit ca merg la castel în Londra. Așa trăiesc de când sunt cu băiatul asta.

Există tot felul de figuri aviatice. Suntem de opt ani împreună. Se fac 9 ani de când a sărit din stratosferă. El așteaptă ca cineva să bată recordul lui, el nu vrea să îsi bată propriul record. Acum iar pregătește o dementă absolută pentru la anul, ceva în stilul lui, sunt ușor siderată, panicată nu mai sunt de mult, de când sunt cu el", a declarat Mihaela Rădulescu în cadrul unei emisiuni TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel