Urmărește emisiunea live


Metoda Accidentul: Deținut prins în flagrant de RTV, când încerca să păcălească o timișoreancă

metoda-accidentul
metoda-accidentul

Un deținut a fost prins în flagrant operând prin metoda accidentul. Încercau să obțină de la o femeie din Timiș 6.000 de lei pentru a-l scoate pe fiul său din închisoare, după ce ar fi călcat două persoane pe trecerea de pietoni. Femeia a contactat reporterii România TV, care au demascat cazul. Apelul telefonic era făcut din penitenciarul din Galați.

Deținutul avea o cartelă prepay, cu ajutorul căreia cerea banii prin Poștă. Informațiile și le iau de pe internet în principal. Femeii îi spunea că dacă nu face rost de bani, fiul ei va petrece toată viața la închisoare. A inventat un nume fictiv pentru șeful Poliției. A pasat-o pe reporterița care s-a dat drept sora tânărului la un presupus procuror. „Și noi avem nevoie de bani”, a motivat escrocul în momentul în care a fost prins.

Peste 700 de români au fost înşelaţi de la începutul anului prin deja celebra metodă "Accidentul". Cei mai mulţi dintre ţepari sunt deţinuţi cu pedepse de 20-30 de ani. Victimele sunt sunate şi sunt anunţate că o persoană apropiată a fost implicată într-un accident, iar pentru a scăpa de probleme, trebuie să achite o sumă de bani.

Actorul Alexandru Arşinel n-a visat niciodată că ar putea să pice în plasa escrocilor.  Arşinel a fost la un pas de a rămâne fără 15.000 de lei, după ce a fost sunat de un presupus avocat care i-a spus că fiul lui ar fi făcut un grav accident de circulaţie. Actorul a dorit să facă publică experienţa lui, pentru a pune în gardă mai mulţi bătrâni şi să îi sfătuiască să fie mai vigilenţi. În plus, Arşinel spune că soţia lui a fost la un pas de leşin.Totul suna foarte credibil. Individul care a sunat ştia că are un fiu, câţi ani are, ce maşină conduce şi numărul lui de telefon.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel