Metallica donează 500.000 de dolari pentru refugiații ucraineni

Metallica donează 500.000 de dolari pentru refugiații ucraineni / Foto: Captură video Youtube MasterClass
Metallica donează 500.000 de dolari pentru refugiații ucraineni / Foto: Captură video Youtube MasterClass

Trupa rock Metallica donează 500.000 de dolari pentru refugiații ucraineni.

Trupa rock Metallica a donat 500.000 de dolari (382.000 de lire sterline) pentru a ajuta la hrănirea refugiaților ucraineni. Fundația All Within My Hands, înființată de legendele rock, a anunțat ieri (4 aprilie) că face o donație către World Central Kitchen, care oferă mese celor care au fugit din Ucraina ca urmare a invaziei Rusiei, scrie revista NME.

„Munca pe care o face bucătarul José Andrés și bucătarii dedicați de la World Central Kitchen în prima linie, într-o criză umanitară, este incredibilă. Suntem inspirați și mândri să le susținem echipele, prezente în șase țări europene, care servesc milioanele de ucraineni care au fost forțați să-și părăsească casele”, a spus toboșarul Lars Ulrich, despre donație.

Ulrich a continuat: „WCK reprezintă tot ceea ce Metallica și Fundația noastră All Within My Hands reprezintă, oferind mese cu demnitate și speranță în întreaga lume”.

VEZI ȘI: Donaţia de 10 milioane de dolari a lui Leonardo di Caprio pentru Ucraina, DEZMINŢITĂ. Cel care a dat ştirea iniţială a refuzat să creadă că e falsă

Metallica vrea să mai doneze încă un milion de dolari



World Central Kitchen a fost fondată de bucătarul José Andrés pentru a oferi „mese ca răspuns la crizele umanitare, climatice și comunitare”.

Trupa a spus că ar dori să strângă și mai mulți bani pentru cauză, cu un obiectiv de 1 milion de dolari în următoarele două luni. Pentru a ajuta la atingerea obiectivului, Metallica vinde un nou tricou conceput de artistul Andrew Cremeans. Toate încasările se vor duce către campania #ChefsForUkraine a World Central Kitchen.

James Hetfield și Kirk Hammett susțin, de asemenea, personal cauza prin licitația chitarelor pe care le folosesc pentru a cânta la un concert pe care îl vor avea pe 24 mai. De la începutul războiului mai multe vedete au donat fonduri pentru a ajuta Ucraina. Actorii Ashton Kutcher și Mila Kunis au adus una dintre cele mai semnificative contribuții. Au strâns 35 de milioane de dolari și au dat 3 milioane de dolari din fonduri personale.

Citește și: Ajutoare umanitare de la Protecția Civilă din Franța pentru ucraineni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel