Mesajul de pe coroana lui Nicolaescu, decriptat. De ce s-a îmbrăcat soția în alb

Coroana depusă de soția lui Nicolaescu  la Cercul Militar avea un mesaj ce părea, cel puțin ciudat, la momentul respectiv. Iată că la puține ore de la incinerarea marelui regizor, atât acel mesaj, dar și purtarea unui palton de culoare deschisă la înmormântarea de către Dana Nicolaescu se pare că au fost decriptate.

Mesajul "Ştii tu..ELF" scris pe coroana din trandafiri albi şi alegerea soţiei defunctului, Dana Nicolaescu, de a purta la înmormântare un palton de culoare deschisă au stârnit controverse.

Totuși, aceste mistere se pare că și-au găsit explicația.  Apropiaţii familiei spun că soţia regizorului a ales să poarte un palton alb, deoarece acest obiect vestimentar ar fi aparţinut lui Nicolaescu. Aceasta a dorit ca în ziua în care şi-a luat adio să aibă asupra ei un obiect care să-i amintească de soţul său, care să-i fie aproape în aceste momente dramatice.

În ceea ce priveşte mesajul de pe coroana de trandafiri albi "Ştii tu..Elf", literele "efl" pot simboliza prescurtarea de la "Eternal Love Forever", adică iubirea eternă pe care i-o purta Dana Nicolaescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel