Urmărește emisiunea live


Masonii aduc ajutoare în zonele sinistrate

ajutoare-alimente-sinistrati-zapada-garnizoana-13
ajutoare-alimente-sinistrati-zapada-garnizoana-13

Marea Lojă Naţională din România se alătură eforturilor umanitare de ajutorare a locuitorilor din localităţile sinistrate din România, prin trimiterea de produse alimentare de bază în respectivele zone.

În data de 15 Februarie, prin reprezentanţii săi în teritoriu, Marea Lojă Naţională din România a trimis în satele Horia şi Brateşul Vechi, din comuna Surdila Greci, judeţul Brăila, 500 de kilograme de pâine cu termen lung de consum şi o tonă de conserve de carne, peşte şi pateuri, prin această acţiune umanitară putându-se asigura hrana de bază a locuitorilor din aceste sate pe o perioadă de cel puţin o săptămână.

Pe de altă parte,  organizatia umanitar creștină World Vision România organizează, astăzi, vineri, 17 februarie și mâine ,sâmbătă, 18 februarie o distribuție de ajutoare în comuna Sărulesti și satul Serile din comuna Bisoca din județul Buzău. Cele două localităţi se află în nordul judeţului, la limita cu judeţul Vrancea şi sunt aşezate între Munţii Vrancei şi Buzăului la o altitudine medie de 850 m şi la peste 50 de km de oraşul Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel