Mărturii șocante din Poliție: „Le-a arătat organul genital în erecție, le-a tăvălit, le-a pus să stea crăcănate”

Scandal sexual
Scandal sexual

Un nou scandal sexual din Poliția Română a fost prezentat duminică seara, în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3.

Fostul șef al Centrului Chinologic Sibiu, Crișan Lăuzeanu, este acuzat de hărţuire sexuală gravă de mai mulţi angajaţi ai unităţii.

„Am fost supus la amenințări, la filmări, fără voia mea, și totul a culminat cu propunerea dânsului de destituire a mea din Poliție. Cu toate că, Consiliul de Disciplină format pentru o abatere măruntă a propus mustrare scrisă, dânsul a propus destituirea mea din poliție, ca răzbunare”, declară un polițist, fost șef de birou, destituit de Lăuzeanu.

Un alt polițist din cadrul Centrului Chinologic Sibiu povestește lucruri șocante despre comisarul șef: „Le-a arătat în nenumărate rânduri organul genital în erecție, le-a tăvălit, le-a pus să stea crăcănate, ca să poată intra lumina prin fereastră, să le vadă chiloții (...) până la agresiuni fizice. Una din colege a fost tăvălită. Abia a reușit să scape din mâinile acestui infractor.”

De asemenea, realizatorul emisiunii a prezentat şi mărturia poliţistei care îl acuză pe comisarul şef de hărţuire sexuală.

„Atât eu, cât și alte colege am fost supuse la hărțuire sexuală. Femeile din Centrul Chinologic Sibiu, trăiesc o adevărată dramă”, a declarat aceasta.

Un lucru notabil este faptul că, deși au fost depuse mai multe plângeri la adresa sa, de către angajații care îl acuză de hărțuire sexuală, până în momentul de față, împotriva lui Crișan Lăuzeanu nu s-a luat nicio măsură.

Replica fostului director al Centrului Chinologic din Sibiu, nu s-a lăsat așteptată, acesta intervenind telefonic în emisiune. El le acuză pe cele care au depus mărturie împotriva sa de răzbunare.

„Este foarte simplu să vă relatez că împotriva colegelor care m-au acuzat au fost începute proceduri disciplinare înainte ca dumnealor să mă acuze de aceste lucruri”, s-a apărat comisarul șef.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel