Lili Sandu, momente grele după naștere: Mintea mea o ia aiurea

Sursa foto: Facebook Lili Sandu Official
Sursa foto: Facebook Lili Sandu Official

Lili Sandu încă trece prin momente neplăcute, după nașterea primului său copil.

"Se întâmplă sa lipsesc cu zilele din social media, iar asta înseamnă ca acest mic omuleț este într-o continuă transformare și are nevoie de toată atenția mea. Sunt zile în care abia reușesc să mă ridic din pat pentru că-mi simt corpul extenuat sau momente în care mintea mea o ia aiurea și-mi dă o senzație de “feeling down” iar atunci tot ce-mi doresc este să-mi strâng în brațe băieții și să realizez că orice ar fi nu sunt singură.

M-am tot gândit încă de când am născut și am tot așteptat-o pentru ca era una din problemele majore postpartum, depresia post-natală, și vă spun sincer că nu am avut deloc momente care să mi se pară suspicioase. Dar de câteva zile parca ceva e schimbat… O fi doar suma noptilor nedormite, hormoni încă nelalocul lor sau doar momentele în care ma reîntorc la mine. P.S. Sunt momente în care mă uit la pozele astea cu TJ bebeluș și plââââng ca o prostanacă, gândindu-mă unde naiba fuge timpul ăsta… parcă nu ajung să mă bucur îndeajuns de el așa cum este acum", a scris Lili Sandu pe Facebook.

Vezi și: Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă: "Am apăsat pe trăgaci. Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici"

"A fost un moment extrem de dificil"

Imediat după naștere, fiul vedetei a avut nevoie de îngrijiri medicale. Totul a plecat de la o incompatibilitate a grupei de sânge.

"A fost un moment extrem de dificil pentru mine pentru că, la primul copil, îți dai seama, nu știi ce se întâmplă. Totul ți se pare dus la extrem. Vrei ca bebe să fie bine, să fie sănătos. Din păcate a avut un icter mai prelungit, destul de puternic, din cauza unei incompatibilități a grupei de sânge", a spus Lili Sandu, potrivit viva.ro.

"Noi nu am știut despre lucrul acesta și poate a fost mai bine pentru că dacă aș fi știut aș fi stat 9 luni gândindu-mă la momentul ăla. El ar fi putut să ia grupa de sânge a mamei, dar a luat grupa de sânge a tatălui și atunci s-a produs acolo un disconfort, ca să-l numesc așa, pentru bebe", a mai spus vedeta.

Vezi și: Ce mâncare BANALĂ adoră Kate Middleton. Detaliile care răstoarnă orice așteptare: I-am dat și Reginei Elisabeta, mi-a fost teamă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel