Incidente între forţele de ordine şi protestatari

Unii sindicalişti BNS care au ajuns la Ministerul Agriculturii au încercat să rupă cordonul format de jandarmii care îi însoţesc şi au refuzat să intre pe culoarul delimitat de aceştia, astfel că timp de câteva minute, între protestari şi forţele de ordine a avut loc o scurtă altercaţie.

Incidentul a avut loc înainte ca sindicaliştii, ajunşi în dreptul Teatrului Naţional, să se îndrepte spre sediul Ministerului Agriculturii. Oamenii au refuzat să respecte culoarul făcut de jandarmi şi au vrut să rupă gardurile de delimitare. Jandarmii încolonaţi în spatele protestatarilor au venit imediat în faţă şi au format două rânduri pentru a opune rezistenţă. Timp de câteva minute, între aceştia şi forţele de ordine a avut loc o altercaţie.

Conform Mediafax, unul dintre protestari reclamă faptul că jandarmii i-au rupt cămaşa şi l-au zgâriat pe burtă. El spune că a muncit o viaţă şi acum a rămas fără nimic. Sindicalistul, care s-a prezentat Iulian Păun, lider al Agrostar Ilfov, îi acuză pe jandarmi că l-au bruscat şi au tras de el.

Liderul BNS a spus că regretă incidentul şi a arătat că vor rămâne doar cinci minute în zonă, până se întorc cei care au plecat să depună o petiţie la Ministerul Agriculturii, iar apoi se vor întoarce în Piaţa Revoluţiei. Costin a adăugat că îi va cumpăra el o cămaşă celui agresat.

Cămaşa sfâşiată este fluturată de protestatari pentru a dovedi agresivitatea cu care sindicaliştii au fost trataţi de jandarmi. Sindicalistul a cărui cămaşă a fost ruptă a încercat să forţeze din nou gardul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel