"Îmi stă bine și bronzat". Mihai Trăistariu, foarte atent la felul în care arată: Mai fac burtică, dar două kilograme le dau repede jos

Sursa foto: Facebook Mihai Trăistariu
Sursa foto: Facebook Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a vorbit despre modul în care se îngrijește. Artistul a oferit toate detaliile.

“Trei ani de zile am tras ca lumea la sală, cu regim alimentar, cu calorii măsurate. Și mi-am învățat corpul într-un fel. Acum mă păstrez așa să nu mă îngraș. Adică mai tind să fac burtică, dar două kilograme le dau repede jos. Deci nu mai mănânc seara, nu mai mănânc pâine deloc și încerc să mă abțin. Optez mai mult spre salate. Carnea și așa nu mă atrage. Eu am fost și vegetarian vreo doi ani. La mine e mai simplu să mă țin așa mai slăbuț și mă avantajează să fiu mai slab”, a spus Mihai Trăistariu pentru ciao.ro.

“Merg cam de 2-3 ori pe săptămână la sală, când am timp. Sala e lângă mine, eu stau în Mamaia Nord, mă duc la Mamaia, la hotelul lui Hagi că e mai liber. Și mie nu îmi place să primesc indicații. Mai sunt oameni care zic cum se ține mâna și piciorul, eu vreau să fac exerciții singur și să fac cum știu eu… Ca regim alimentar, mănânc dimineața cereale cu lapte, ca să aibă deja corpul energie. La prânz mai mănânc o supă, ciorbă ceva. Că eu sunt cu ciorbele… Și seara dacă mai ciupesc o salată sau mai mănânc  la terasele unde cânt. Multe au “all inclusive” și mai ciugulesc pe acolo câte ceva, dar nu prea mult”, a povestit Trăistariu.

"Îmi stă bine și bronzat"

“Acum prefer mai mult să merg la plajă, dar am făcut și solar, nu fug de el. Mi-a  povestit tipa de la solar că fie e soare, fie e solar, pericolul de radiații e același. Adică trebuie să îți asumi. Iarna mai făceam solar doar o dată pe iarnă, ca să nu fiu alb. Dar anul ăsta nu am mai făcut și am început direct cu plaja, m-am  bronzat.

Am fost de 6-7 ori la plajă, am fost și în Grecia, într-o tabără cu elevii mei. Și atunci m-am bronzat zi de zi acolo. Îmi stă bine și bronzat. Cam asta înseamnă vară la mine! Tratamente am făcut  doar la față, chiar acum o lună. Acolo unde mă pensez și mă tund am făcut un tratament facial, a durat o oră – o oră jumate. Cu tot felul de soluții, cu abur, că deschide porii… Fata de acolo mi-a zis să fac o dată la trei luni, pentru că ține pielea mai fermă. Mi-a plăcut, mi-am și luat apă termală de la farmacie, ca să nu am fața uscată, mi-o hidratează.

"Dacă dormi foarte mult arăți mai tânăr"

Cam atât, nimic altceva. Un pic de sală, mâncat foarte mult, dorm foarte mult. Eu sunt cu somnul, dacă m-ai trezit dimineață, m-ai distrus. Și atunci mă culc pe la 11-12 noaptea și mă trezesc pe la 9-10. Dorm 9-10 ore, am dormit și 12 ore uneori. Dacă simt nevoia de somn, dorm ca lumea, mă odihnesc și arăt puțin mai tânăr din cauza asta, și îmi convine. Știam asta că dacă dormi foarte mult arăți mai tânăr! “, a mai spus Mihai Trăistariu în încheiere.

Ce a decis Mihai Trăistariu după ce s-a scumpit benzina

Cântărețul consideră că este cea mai grea perioadă a vieții sale, întrucât după pandemie a venit această criză generată de războiul din Ucraina

"Eu m-am plâns și prietenilor că trăiesc cea mai catastrofală perioadă din viața mea. Și așa și este. După ce că a venit pandemia și m-a răpus și m-a doborât la pământ, m-a făcut să-mi vând apartamentul în care am locuit 20 de ani m-a doborât, concerte nu avem voie, nimic nu mai e voie, a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate la Antena Stars. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel