Ce a decis Mihai Trăistariu după ce s-a scumpit benzina

Sursa foto: Facebook Mihai Traistariu
Sursa foto: Facebook Mihai Traistariu

Cântărețul consideră că este cea mai grea perioadă a vieții sale, întrucât după pandemie a venit această criză generată de războiul din Europa.

Mihai Trăistariu s-a arătat extrem de afectat de tot ceea ce se întâmplat pâna acum, de la pandemie, pâna la scumpirile din ultima vreme, au fost niște "efecte catasrofale" ce au lăsat semne in viața lui.

In cadrul unei intervenții la postul TV Antena Stars, artistul a fost de-a dreptul devastat de pandemia de Covid 19, care i-a scăzut substanțial veniturile astfel încât acesta a fost nevoit să-și vândă apartamentul în care a stat în ultimii 20 de ani. 

"Eu m-am plâns și prietenilor că trăiesc cea mai catastrofală perioadă din viața mea. Și așa și este. După ce că a venit pandemia și m-a răpus și m-a doborât la pământ, m-a făcut să-mi vând apartamentul în care am locuit 20 de ani m-a doborât, concerte nu avem voie, nimic nu mai e voie, a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate la Antena Stars.

Una dintre soluțiile propuse de Traistariu: mașina sa electrică va fi dotată cu panouri solare

Trăistariu nu disperă încă și caută soluții pentru a depăși momentul. De altfel, el chiar a identificat una dintre ele: va inventa niște panouri solare pe care le va cupla la mașina electrică pe care și-o va achiziționa, astfel încât să nu mai aibă vreodată nevoie de combustibil.

"Trăim cea mai cruntă perioadă din viața noastră. Oricum țintesc să-mi iau mașină electrică, următoarea mea mașină va fi clar una electrică, pentru că e altă situație și o să inventez niște panouri solare și o să le pun pe mașină, să-mi dea soarele energie. E destul de cruntă situația și atunci normal că ești aproape de depresie'", a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate la Antena Stars.

Mihai Trăistariu are șapte locuințe la mare, în Mamaia, pe care le-a aranjat ca la carte și le-a dat spre închiriere turiștilor, astfel că afacerea l-a ajutat să depășească cu bine perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus, care i-a afectat pe foarte mulți artiști, având în vedere că nu au mai fost organizate spectacole, concerte și alte evenimente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel