HOROSCOP. Locația ideală unde să te distrezi în funcție de zodie

Berbec

Un club care să fie cât de cât elegant reprezintă locația de vis unde nativele acestei zodii vor alege să petreacă alături de gașca lor de prieteni. Dacă aceasta vine și cu idei pentru o tematică a petrecerii, seara va fi una de vis!

Taur

Cluburile nu par să fie pe placul femeii Taur. Aceasta preferă locațiile de lux, restaurantele elegante unde muzica reprezintă elementul central al petrecerii, așa cum este și normal. Zgomotul foarte mare nu este chiar ceea ce își dorește nativa acestei zodii, deoarece preferă să poată socializa într-o oarecare măsură.

Gemeni

Femeile Gemeni nu vor sta locului toată seara, motiv pentru care preferă acele localuri unde ringul de dans este mai ușor de găsit decât barul. Vor să se miște pe toate ritmurile posibile și să ciocnească cât mai multe pahare cu persoanele apropiate.

[citeste si]

Rac

Firi mai tradiționaliste decât restul nativelor, femeile Rac preferă petrecerile care să nu iasă în evidență și care sunt mai liniștite. O seară în familie la un restaurant select reprezintă ideea unei petreceri ideale, mai restrânsă ce-i drept.

Leu

Cel mai nou club sau cel mai în vogă restaurant, fie una fie cealaltă, nativa acestei zodii va fi pe deplin împlinită și pregătită să petreacă fără limite. Decorul trebuie să fie neapărat unul ieșit din comun și care să creeze atmosfera ideală pentru a putea petrece ca în filme.

Fecioară

Femeia Fecioară este mai serioasă din fire și nu se dă în vânt după petrecerile care sunt aglomerate sau unde muzica nu îi permite nici măcar să-și salute cunoscuții.
Preferințele acesteia se îndreaptă înspre petrecerile mai liniștite, restrânse, care să fie organizate chiar la ea acasă.

Balanță

Petrecerile zgomotoase într-un club, o mică petrecere organizată la unul dintre cunoscuți acasă sau chiar un mic eveniment la un restaurant, femeia Balanță este deschisă pentru oricare dintre aceste variante. Nu prea pune mare accent pe local, atât timp cât este înconjurată de cei dragi.
e mereu evenimente organizate în astfel de medii.

Citeste mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel