HOROSCOP. Bună sau rea? Ce tip de femeie ești în funcție de zodie

Berbec

Tinzi să fii impulsivă și nu prea stai să te gândești de două ori atunci când trebuie să faci o alegere. Răbdarea nu este punctul tău forte și reușești să-i scoți din sărite pe cei din jur din această cauză. Ești sinceră și mereu știi cum să te distrezi atunci când ești la o petrecere.

Taur

Dacă cineva te face să suferi, mereu cauți o metodă de a te răzbuna pe respectiva persoană. Ești un dușman de ferit iar atunci când pățești ceva, victimizezi peste măsură. Nu te interesează lucrurile materiale și nici nu profiți de pe urma celor din jur.

Gemeni

Mereu ești înconjurată de persoane care îți sunt dragi și niciodată nu te ferești în a oferi o mână de ajutor sau un sprijin. Chiar și așa, atunci când vine vorba de a bârfi puțin, nu ești persoana care să se împotrivească.

Rac

Reușești să îți schimbi foarte repede starea de spirit, lucru care-i face pe cei din jur să își schimbe mereu părerea față de persoana ta. Dacă treci printr-un moment mai dificil, vei creea o adevărată scenă dramatică și te vei aștepta ca cei din jur să îți plângă de milă.

Leu

Dacă cineva nu este de acord cu ideile sau cu propunerile tale, acest lucru îți va pune capăt și vei reacționa destul de agresiv din această cauză. Orgoliul tău este ca o bijuterie pentru tine, una pe care nu-i permiți nimănui să o „murdărească".

[citeste si]

Fecioară

Critică și uneori chiar și răutăcioasă, mai ales cu persoanele pe care nu le ai la suflet. Nu ai rețineri în ceea ce privește împărtășirea părerilor cu referire la un anumit subiect și mereu spui lucrurilor pe nume.

Balanță

Nu încurci și nu deranjezi niciodată pe nimeni. Toată lumea care are ocazia să stea în preajma ta se bucură din plin de prezența ta, iar atunci când lipsești, toți îți duc dorul. Mereu cauți să faci un bine, chiar și celor pe care nu-i cunoști, și încerci să faci din lume un loc mai bun.

Citeste mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel