Hardy Chauncey, omorât pentru că a pus o şapcă pe capul unei fete

ionut-adrian-tanasoaia
ionut-adrian-tanasoaia

Baschetbalistul Hardy Chauncey şi-a pus şapca pe capul unei tinere în timp ce dansa în discoteca din Giurgiu. Gestul i-a fost fatal. „Întrucât victima nu cunoştea limba română, nu a înţeles reproşurile martorului (aflat în stare de ebrietate-n.r.), motiv pentru care a intervenit şi inculpatul Ionuţ Tănăsoaia“, spune procuror criminalist Aurel Soare, care se ocupă de caz.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 3.30, „la discoteca Emotione din Giurgiu, în prezenţa a aproximativ o sută de persoane, Ionuţ Tănăsoaia a provocat scandal, lovindu-l cu pumnul pe Hardy Chauncey D (23 de ani), care a fost proiectat cu capul de pardoseala asfaltică a discotecii, ocazie cu care acesta a suferit leziuni traumatice corporale grave ce au condus la deces“, se arată în în propunerea de arestare a lui Tănăsoaia întocmită de procurorul Aurel Soare, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, citat de Mediafax.

Iunuţ Tănăsoaia a fost trimis în faţa Tribunalului giurgiuvean cu propunerea de arestare pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri cauzatoare de moarte şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Avocatul lui George Ionuţ Tănăsoaia, Emil Vucă, susţine că acesta ar fi încercat să se apere de un atac al sportivului, pe care ar fi încercat să îl convingă să îi lase prietenii în pace.

„Am vorbit cu clientul meu, mi-a spus ce s-a întâmplat, a spus şi procurorului. Am înţeles că a încercat să se apere efectiv de un atac al baschetbalistului. E diferenţă de talie semnificativă între ei, clientul meu are 1,65 înălţime şi nu e solid. Practic, i-ar fi cerut sportivului să-i lase prietenii în pace, s-a luat de una dintre fete, am înţeles. Acesta nu a înţeles şi a încercat să-l lovească, iar clientul meu s-a apărat şi l-a împins, acesta lovindu-se la cap. Parchetul urmează să stabilească acum ce s-a întâmplat. Clientul meu nu a fugit. A plecat, neştiind ce s-a întâmplat, apoi, când a auzit că băiatul a murit, s-a predat poliţiei. Nu are nicio legătură cu niciun clan, cu vreo grupare infracţională şi nici nu a mai comis alte fapte“, susţine avocatul lui Tănăsoaia.

Citeşte şi:

Paznicii clubului unde fost atacat Hardy îi acopereau pe membrii clanului “Butoane”

Suspectul în cazul uciderii baschetbalistului american face parte din reţeaua de cămătărie ce a terorizat Giurgiul

De Ce a murit baschetbalistul american Hardy Chauncey

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel