Gigi Becali nu întrunește condițiile legale de grațiere

În urma celor două cereri depuse  pentru gtațierea lui Gigi Becali, Administraţia Prezindenţială a informat că niciuna dintre acestea  nu îndeplinesc condiţiile legale.

Una dintre cererile depuse este cea semnată de călugării de la Muntele Athos. Aceasta nu poate fi luată în calcul, deoarece, potrivit legii, cererile de graţiere trebuie să vină din partea lui Gigi Becali, din partea unui avocat sau să fie semnată de o rudă a deţinutului. Pe de altă parte, săptămâna trecută, mama lui Gigi Becali a mers la Palatul Cotroceni şi a depus o cerere de graţiere la Preşedinţie, cerere care trebuia însoţită de cazierul judiciar şi de motivarea instanţei, motivare care nici până în acest moment nu a fost emisă.

 Becali, profund marcat de tragedia sinistraţilor din judeţul Galaţi, doreşte să meargă acolo şi să îi ajute. El s-a oferit să refacă albia râului care a ieşit din matcă, precum şi casele distruse de viitură.

 Cerea de graţiere a lui Becali a fost depusă de acum o săptămână de mama sa la Preşedinţia României. Potrivit România TV, cererea a fost semnată şi de 140 de călugări de la Muntele Athos.

Mama lui Gigi Becali a declarat duminică că fiul ei dorește să meargă în zona sinistrată din Galați pentru a ajuta oamenii de acolo. "Toată speranța esta la domnul Băsescu. Eu îl vedeam om bun, popular cu toată lumea. Erau și prieteni" (cu Gigi Becali N.R.). Aceasta a mai spus că toți călugării din grădina Maicii Domnului se roagă pentru libertatea lui Becali, iar rugăciunea acestorsa trebuie ascultată. "Noi suntem păcătoși pe pământ,  că nu se poate om fără de păcat. Dacă de împărtășim și ne spovedim, Dumnezeu ne iartă, că pentru păcătoși a venit pe pământ",  a mai declarat mama lui Gigi Becali.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel