Gelu Duminică, revoltat de măsurile de distanțare pe plajă: Mi se pare ridicol

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Sociologul Gelu Duminică spune că măsura de distanțare obligatorie pe plaja cu excepția soților și a copiilor este discriminatorie pentru cuplurile necăsătorite.

Gelu Duminică se declară uimit de modul în care autoritățile abordează problema distanțării sociale, catalogând-o lipsită de logică. Acesta a făcut chiar și o glumă, spunând că partenera sa de viață insistă acum să fie luată de nevastă pentru a putea petrece concediul la mare împreună.

”Mi se pare pur și simplu ridicolă. Pe mine mă surprinde întotdeauna cum politicienii noștri nu realizează totuși că un sfert din copiii României sunt născuți pe familii consensuale. Aproximativ 40% din cuplurile României sunt, de asemenea, în uniune consensuală. Că există și familii care stau reîntregiți după ce unul din cei doi soți a divorțat. Poate cel divorțat stă împreună cu partenera sa, care avea și un copil și stau împreună în aceeași casă de foarte multă vreme, iar acum, conform noilor norme, trebuie să prezinți certificatul de căsătorie”, a spus Gelu Duminică la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel