Gabriela Firea, mesaj de Ziua Națională pentru români: 1 Decembrie este ziua copiilor

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, spune, într-un mesaj video în mesajul video transmis pe pagina sa de socializare, că 1 Decembrie este ziua copiilor, cărora trebuie să le rămână o Românie mai bună, cu şcoli mai bune, cu spitale moderne.

"O mamă ştie cel mai bine că 1 Decembrie este în primul rând ziua copiilor noştri. Este ziua în care ne gândim ce trebuie să facem pentru a le lăsa lor o Românie mai bună, cu şcoli mai bune, cu spitale moderne, cu mai multe oportunităţi şi mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare dintre noi are contribuţia lui la această Românie. Eu muncesc în fiecare zi pentru oraşul pe care îl iubesc, Bucureşti. (...) La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!", se arată în mesajul transmis de Firea pe Facebook.

Gabriela Firea a urmărit defilarea de la Arcul de Triumf din Capitală din mijlocul oamenilor de rând, alături de liderul PSD, Liviu Dragnea, și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Ne-a plăcut foarte mut parada. Ne-am simțit extraordinar aici, cu dl președinte Liviu Dragnea, cu dl președinte Călin Popescu Tăriceanu, cu acești români minunați, cu acești micuți care au fost pentru prima dată la o paradă militară. Am fost extrem de entuziaști", a declarat Gabriela Firea la finalul defilării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel