Fiica lui Eugen Dijmărescu, Alina, găsită moartă într-un hotel din Japonia

Tragedie în familia fostului viceguvernator al BNR, Eugen Dijmărescu. Fiica acestuia a fost găsită moartă  într-o cameră de hotel din insula japoneză Okinawa, potrivit site-ului Inpolitics.

Alina Dijmărescu, fiica fostului vice-premier, ministru de finanţe, senator, ambasador în Japonia în perioada 1994 - 1999 şi viceguvernator al BNR Eugen Dijmărescu, unul dintre cei mai titraţi tehnocraţi post-decembrişti, a încetat din viaţă recent, în  Japonie, unde se stabilise încă din perioada când tatăl ei activa ca ambasador.

 În vârstă de 36 de ani, Alina Dijmărescu ar fi murit din cauza unui atac de cord. Ea era manager de succes, care a lucrat pentru Lehman Brothers, GMAC şi Minato-ku City Government. Românca era necăsătorită şi, întrucât s-a convertit la budism în urmă cu câţiva ani, a fost incinerată, iar urna cu cenuşa tinerei a fost expediată în România, conform informaţiilor Inpolitics.

În 1999, când Dijmărescu a revenit în ţară, fiica sa a ales să rămână în Tokio. Manager de succes, deţinătoare a două slujbe în acelaşi timp, vorbitoare fluentă de japoneză, franceză ori engleză, Alina, care ar fi împlinit anul acesta, pe 14 octombrie, 37 de ani, a lucrat pentru branduri prestigioase precum Lehman Brothers, GMAC, AtHome Inc., Minato-ku city government (Tokyo), NTT-ME ori ShopJapan.

 Tatăl lui Eugen Dijmărescu ar fi suferit un accident vascular când a aflat de moartea nepoatei şi se află, în acest moment, la spital.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel