Emanuel Ungureanu, candidatul USR-PLUS pentru Primăria Cluj-Napoca. Vrea să-i ia locul lui Emil Boc

Deputatul Emanuel Ungureanu a fost desemnat candidat al Alianței USR - PLUS la Primăria Cluj-Napoca la alegerile locale din vara acestui an.

Reprezentanții Alianței USR PLUS Cluj au declarat, miercuri, corespondentului Mediafax că au fost stabilite și listele de consilieri pentru Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliulul Județean Cluj, pe care se regăsesc atât candidați ai USR, cât și ai PLUS.

Listele cu candidații pentru consilii

"În urma competiției interne pentru stabilirea candidaților la alegerile locale, Alianța USR PLUS Cluj l-a desemnat pe deputatul Emanuel Ungureanu, din partea USR, candidat la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, iar președintele USR Cluj, Cătălin Sălăgean, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. S-au stabilit și listele cu candidații pentru Consiliul Local Cluj-Napoca și pentru Consiliul Județean Cluj, și ordinea pe aceste liste, care includ atât membri ai USR, cât și ai PLUS", au spus reprezentanții Alianței USR PLUS Cluj.

Astfel, la Consiliul Local Cluj-Napoca pe primele 10 locuri ale listei figurează 6 candidați ai USR și 4 ai PLUS în timp ce la Consiliul Județean Cluj cele două formațiuni au fiecare câte 5 candidați. Lista de candidați pentru Consiliul Local Cluj-Napoca a Alianței USR PLUS Cluj este deschisă de Sergiu Hossu de la PLUS, iar cea de la Consiliul Județean Cluj de Ovidiu Nistor de la USR.

"Candidatura mea are un sens bine stabilit"

"Candidatura mea la Primăria Cluj-Napoca are un sens bine stabilit, acela de a mobiliza energiile civice și politice ale Clujului în jurul unui proiect major: spitale noi, de la zero, construite rapid în municipiu. Strâns legat de acest proiect de sănătate publică, este cel de modernizare a infrastructurii și de extindere a liniei de troleibuz către Florești, dar și a unei linii feroviare care să fluidizeze traficul în aceeași direcție, un proiect viabil al trenului metropolitan", a declarat, marți, Ungureanu, corespondentului Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel