Dosarul 10 august, clasat. Stelian Ion: Trebuie să avem grijă, cei care deținem funcții. Am ieşit pentru independenţa justiţiei

Ministrul Justiției Stelian Ion a vorbit despre clasarea dosarului 10 august și a amintit faptul că oamenii au ieșit în Piața Victoriei pentru a apăra independența sistemului judiciar.

"Noi vorbim foarte mult despre ce s-a întâmplat foarte grav pe 10 august în Piața Victoriei, dar trebuie să nu uităm nici pentru o clipă de ce am fost pe 10 august în Piața Victoriei. Pe 10 august am fost în Piața Victoriei cei mai mulți, consider eu, pentru a apăra independența sistemului judiciar și asta trebuie să facem în continuare. Trebuie să avem grijă, cei care deținem funcții, eu ca ministrul al Justiției, să facilităm, să dăm posibilitatea organelor judiciare să-și desfășoare anchetele, să fie independenți, să aibă tot ce le trebuie la dispoziție.

Să aibă mijloace necesare, să aibă mijloace tehnice, să aibă cu cine să lucreze, poliție judiciară etc. Chestiunile acestea ar trebui să ne preocupe foarte-foarte mult și dacă ne concentrăm asupra lor, nu doar dosarul 10 august, toate dosarele vor primi un răspuns mai prompt și cu mai multă acuratețe din partea sistemului judiciar. Un sistem sufocat, un sistem care nu are întotdeauna cele necesare , nu poate fi un sistem care funcționează întotdeauna cu eficiență maximă.", a declarat Stelian Ion în cadrul unei conferințe de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel