Cutremurător: Adrian Iovan își pregătise deja mormântul

Dezvăluiri cutremurătoare ies la iveală despre pilotul Adrian Iovan, cel care a decedat luni seară în incidentul aviatic din Munții Apuseni.  

Ca și cum ar fi avut o premoniție macabră, Adrian Iovan și-a amenajat de acum o lună locul în care urmează să fie înhumat cât de curând, scrie wowbiz.ro.

Mâhnit de faptul că în toamna anului trecut și-a îngropat și tatăl în Cimitirul Bellu Catolic din București, lângă mama sa, care decedase în 2006, regretatul pilot le-a cerut muncitorilor de acolo, la finalul anului 2013, să-i pregătească și lui mormântul.

În imaginile surprinse în cimitirul din Capitală se observă că Adrian Iovan și-a pus încă din viață la mormânt o pală de elice, specifică locurilor de veci pentru aviatori, pe care este fixată și o placă comemorativă completată cu datele sale și cu o fotografie realizată în perioada tinereții.

“Imediat după ce și-a înmormântat tatăl, domnul Iovan mi-a cerut să-i aranjez și lui mormântul, lângă cel al părinților! M-a rugat să-i pun o pală de elice, așa cum se pune la aviatori, și să-i pun și poză din tinerețe, dar și numele, cu funcția pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a întâmplat, și-a presimțit moartea. Acum o să-l înmormântăm și pe el aici. E cumplită viața asta câteodată!”, a declarat pentru sursa citată unul dintre muncitorii din cimitir.

Adrian Iovan, în vârstă de 55 de ani, a decedat luni, după ce avionul pe care-l pilota și care transporta o echipă medicală de la București la Oradea, a aterizat forțat în jurul orei 16:00 în zona Beliș – Scărișoara. Din păcate, echipele de salvare au ajuns la locul accidentului după aproximativ 6 ore de la producerea accidentului,  mult prea târziu pentru Iovan și o tânără studentă, Aurelia Ion, ambii decedând ulterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel