Cum deblochezi căruciorul de la supermarket, dacă nu ai o monedă de 50 de bani. Trucuri utile

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (SHVETS production)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (SHVETS production)

Tu știi cum poți debloca cărurciorul de la supermarket, dacă nu ai o modenă de 50 de bani? Iată câteva trucuri utile...

Una dintre soluţii ar fi să foloseşti un card de fidelitate pe care nu-l mai utilizezi (este expirat). Tot ce ai de făcut este să îndoi cardul aproximativ 2.5 centimetri. Repetă mişcarea până se rupe. În acest moment se poate introduce în orificiul pentru fise şi vei observa că l-ai deblocat, scrie cumsa.ro.

O altă soluţie ar fi să foloseşti cheile pe care le ai asupra ta. Sigur ai printre ele şi una rotundă, simplă. Acestea au aceeaşi dimensiune ca monedă de 50 de bani. Trebuie să o scoţi de pe inel, să introduci în fanta pentru fise partea rotundă a cheii şi imediat îl vei debloca.  Odată deblocat coşul, nu e bine să laşi cheia în fantă. Trage mai tare de cheie şi se va elibera. Coşul de cumpărături rămâne liber, fără cheia în el.

Există şi o a treia variantă pentru a debloca un cărucior fără fise. Poţi face asta şi cu ajutorul unui breloc de plastic. Dacă ai unul rotund, de mărimea fisei, atunci tocmai ai găsit o metodă eficientă pentru a prelua coşul de cumpărături.

Achiziţionează-ţi un breloc potrivit ca mărime pe care să-l ţii în permanenţă în portofel, în unul dintre buzunăraşele pe care nu îl foloseşti niciodată. Aşa elimini riscul de a-l pierde şi brelocul va putea fi folosit de fiecare dată când nu ai o monedă de 50 de bani.  

Vezi și: Pune sare în sticla sau cutia cu lapte, neapărat, după ce o deschizi. Trucul folosit de Jamie Oliver

Truc viral: La ce folosește dopul cu inel din interiorul sticlei de ulei

Găsim pe TikTok tot felul de trucuri utile în viața de zi cu zi, inclusiv în bucătărie. Unul dintre ele, devenit viral, privește turnatul uleiului din sticlă. Partea interesantă este că 'în centrul atenției' se află banalul dop cu inel din sticla de ulei, pe care obișnuim să-l aruncăm imediat. 

Dopul cu inel din interiorul sticlei de ulei poate fi, de fapt, de mare ajutor. El nu este pus acolo pentru a fi aruncat, ci pentru a fi rupt, întors și reatașat în același loc. Vei putea controla mult mai ușor cantitatea de ulei pe care o torni. 

Vezi și: De ce să-ți pui bicarbonat în șosete. Trucul cu rezultate nebănuite

De ce trebuie să freci OUĂLE cu puţină SARE, înainte de a le adăuga în ALUATUL de COZONAC. Trucul este foarte bun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel