TIMIȘ: Consilierul judeţean PSD, Negoiţă i-a cerut lui Constantin Ostaficiuc demisia

constantin ostaficiuc
constantin ostaficiuc

La începutul luni octombrie, când la Timişoara s-au adunat câţiva miniştri din PDL i-a făcut pe oameni să iasă în stradă şi să strige „Hoţii!”. „Jos guvernul Boc!” şi altele la adresa guvernului şi la adresa pedeliştilor. În urma acestei manifestări jandarmii au aplicat peste 60 de amenzi, lucru ce a nemulţumit atât sindicatele, cât şi reprezentanţii opoziţiei din Consiliul Judeţean Timiş informează Ziua de Vest.

constantin ostaficiuc

„Aş vrea să sesizez ATOP (Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică) vizavi de abuzul pe care l-a făcut jandarmeria. Aproximativ 60 de oameni au fost identificaţi şi le-au venit amenzi”, a spus consilierul judeţean Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, în plenul ce s-a desfăşurat, luni, la Timişoara.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc (liderul PDL Timiş), a spus că va prezenta ATOP o hârtie ce reprezintă un fals – acuzând că a fost falsificată de către cei care au cerut autorizaţie de la primărie. Ostaficiuc spune că autorizaţia s-a cerut pentru platoul Sălii Olimpia, iar cineva a modificat şi a scris acolo şi despre platoul de la CRAFT.

Adrian Negoiţă, consilier judeţean PSD şi şef de sindicat, a reacţionat prompt la aceste acuze.

„Vă cer demisia din funcţia de consilier judeţean. Dincolo de amendă, dureros e altceva: ca preşedinte în exerciţiu, ar trebui să vă dea cel puţin sudori – să treci pe un proces-verbal că ai strigat împotriva puterii şi guvernului mi se pare cel puţin jenant. Să treci aşa ceva într-un proces-verbal este ruşinos. Dar nu că e fals. Vă rog din suflet să le daţi acestora să se vadă dacă e scris ulterior sau nu!”, a spus Negoiţă.

Citește și:

Sindicaliştii amendaţi la Timişoara vor acţiona Jandarmeria în instanţă

Protest anti PDL la Timişoara. Tineri reţinuţi, pentru că…au trecut strada în mod nepermis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel