Ciolacu, propunere de LEGE în locul stării de alertă

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Marcel Ciolacu a anunţat că PSD nu va vota pentru prelungirea stării de alertă.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a anunţat că PSD nu susţine prelungirea stării de urgenţă. Liderul social-democrat a anunţat că există soluţii în privinţa protejării populaţiei, cum ar fi o lege specială prin care oamenii să fie obligaţi să poarte măşti în spaţiile închise. 

"Ministrul Sănătăţii a făcut un anunţ neserios. În primul rând nu anunţi la televizor că 'noi ne-am gândit că vom prelungi starea de alertă' fără explicaţii, nu neapărat nouă, politicienilor, ci românilor. Guvernul trebuie să intre într-un parteneriat cu românii şi să explice. Statisticile arată că nu mai este necesară prelungirea stării de alertă. Există şi alte abordări. Putem face o lege specială, de exemplu, pentru obligativitatea purtării măştilor în spaţiile închise. Nu mai vrem să participăm la acest joc.

E clar că este un joc politic şi de fapt se urmăreşte acelaşi sistem de achiziţii publice directe, sub masca acestei stări de alertă", a declarat Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel