Cazul elevei care a purtat bentiță tricoloră pe 15 Martie, în atenția ICJ Covasna

sabina-elena-269x207
sabina-elena-269x207

Inspectoratul Școlar Județean Covasna a solicitat un raport conducerii Liceului mixt "Korosi Csoma Sandor" din oraşul Covasna, după ce mai mulţi elevi au mers la şcoală cu accesorii tricolore, de 15 Martie, o elevă purtând şi miercuri bentiţă tricoloră la cursuri.

Potrivit Mediafax, șeful ISJ Covasna, Keresztely Irma, a declarat, miercuri, că o elevă de clasa a IX-a de la Liceul "Korosi Csoma Sandor", din oraşul Covasna, a mers la şcoală, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, cu o bentiţă în culorile tricolorului românesc, ea repetând gestul și în cursul zilei de miercuri.

Keresztely Irma a apreciat gestul tinerei drept un "incident copilăresc" şi "un teribilism".

"Trebuie să vedem care sunt motivele comportamentului acestei eleve şi din acest motiv am cerut conducerii liceului să efectueze o analiză şi să finalizeze până mâine (joi - n.r.) la prânz un raport", a spus Keresztely.

La Liceul "Korosi Csoma Sandor", în cursul zilei de miercuri, are loc o şedinţă a Consiliului profesoral în cadrul căreia se va discuta cazul elevei.

Acuzată că a stricat imaginea școlii

Tânăra, din cauza căreia Liceul "Korosi Csoma Sandor" trebuie să întocmească un raport către ISJ Covasna, este Sabina Elena, elevă în clasa a IX-a, care, potrivit cotidianul.ro, a mers la școală cu o bentiță tricoloră, timp de trei zile. Potrivit sursei citate, eleva a fost acuzată că a instigat și că a stricat imaginea școlii, ea fiind înjurată şi făcută ţigancă, pe facebook, și amenințată chiar și cu moartea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel